Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 salla gecmıs artık neyını konuscan karıyla dahada muhattap olunam zdıyer hocalarda gcıklık yapmasın cocuga[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aTLantiS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 prawler şuandaki sinirini anlayabiliyorum.. banada söz vermişlerdi ama.. 84 gelmişti türkçem uyus herif vermemişti 1 puan! birde matematikten ortalamam 68 midi ne 70 yapmamıştı!! sorduğumdaysa 2saat zırvalamıştı.. aah ah! eski günler.. şimdi yolda görsem gırtlaklarım hepsini! :) onun yüsünden bana a.o.ö.b.p düşük gelio.! :( 60-70 arası bişi.. şansa bakalım kaç gelecek.. pazar gününden sonra belli olur ne geleceği.. ben 60 die hesaplıyorum. üstü gelirsede sevinecem napiim. bide 60ın altında geliomuş daha! böhüböhüü[hline]aTLantiS was here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya düz lise sonuncusuna 56 geliyor galiba 60 üstü rahat ben de 74 falan bekliyorum seneye[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bende hafta ıcı gııp okulu yakıcam ıngılızcecıyı dovucem sole bıguzel hakkımı vermedı gerızekalı or. karı ındırcme asaa cızcem arabasını bole bastan sona hele bı vermesın hakkımı bak nolcak[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yazilanlari okumadim ama derste konusup kadini illet ediyosan neden 3 versin?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Boyle bi saglıkçı var mi ya sağlıksız karı.68 den 70 yapmadı ki yapcam demişti onun yüzünden ort 4.24 yerine 4.11 geldi şimdi ben bu karıyı napıyim[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 uyuyorum dersteuyanık olduğumda da dinliyorum hayır geldi dedi verecem diye sana kılım vermeyecem dese neyse ona zarar veren bişi yapmadım ki sinirim hala geçmedi ne yapacağımı şaşırdım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi seninki 68 benimki 54 ya 54[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 öğretmenler uyuz insanlar :-p bknz en iyi öğretmenler ilkokul öğretmenleri :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 evet özlemiyor değilim ilkokulu 18 yaşımı bitirmişim nerdeyse hala devlet okullarında, liselerde sürtüyoruz denek gibi bişeyi oluyoruz öğretmenlerin eğleniyolar egolarını tatmin edip[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 :-p ne güzeldi ilkokul beleşten yatıyor gibiydin oh oh :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yine iyi 2 almışsın bana lise 1 de bir matematikçi geldi adam "yazını okuyamadım" diyip sıfırı basmıştı kağıda çok içten pazarlıkçı çok kalleş çok adi bir herifti umarım layığını bulmuştur şerefsizler lordu... sadi şerefsiz pezvnk deyyus aşşağlık babası belli olmayan, limitini aldığımın yalancı fonksiyonu, şekilsiz çember, yamuk, seni gidi r'sinin karesi alınıp çarpı pi ile çarpılası daire, çıkmayanm sorulardan hayat sınavı verirsin inşallah![hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: BabacumMostors, 13 June 2003 17:42 tarihinde demiş ki: yine iyi 2 almışsın bana lise 1 de bir matematikçi geldi adam "yazını okuyamadım" diyip sıfırı basmıştı kağıda çok içten pazarlıkçı çok kalleş çok adi bir herifti umarım layığını bulmuştur şerefsizler lordu... sadi şerefsiz pezvnk deyyus aşşağlık babası belli olmayan, limitini aldığımın yalancı fonksiyonu, şekilsiz çember, yamuk, seni gidi r'sinin karesi alınıp çarpı pi ile çarpılası daire, çıkmayanm sorulardan hayat sınavı verirsin inşallah![hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 +10000000000[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 her okulda var boyleleri.Öğrencilerin geleceklerini düşünmeden karar veriyolar.Takma diycem ama boş laf olcak...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abe varya bööle hocaları görünce sinirlerim alt üst oluyo ya delimidir nedir vermeyeceksen notu ne die konuşursun salla şimdi sen onu :D kafana takma dicem canını sıkcak ama olsun seneye sööle ona 4 gelirse 5 versin :D[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 senin öğretmenine benzeyen tüm öğretmenleri dövmek lazım helede şu benim müdür yardımcısını sınıfta kalıyom lise sonda yapılırmı bu bana beeeeeeeeeee[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 44 ten 1 geldi jpnca.Eve geldim duvarları yumruklaya,yumruklaya cozuttum.manyak ya,şimdi gitsem dövsem iş işten geçmiş,yazılmış bi kere.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hönk.Japoncayı nerde goruyon olm:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ya$asin 65'ten 4 veren Fizikciler.. Ya$asin 52'den 3 veren Cografyacilar.. :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 abi eskiden böle hocalara karşı değildim ama büyüyünce anladım abi bazı hocaklar var gerçekten size karşı kıllık yapıyor yani eskiden robot gibi gelirlerdi ama artık anladım senin benim gibi insanlar 8:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Apache, 13 June 2003 18:19 tarihinde demiş ki: 44 ten 1 geldi jpnca.Eve geldim duvarları yumruklaya,yumruklaya cozuttum.manyak ya,şimdi gitsem dövsem iş işten geçmiş,yazılmış bi kere.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Abi ben Japonca gibi bir dersin hocasi olsam sana kafadan "0" bile verirdim.Hangi mantikla Japonca okur bir insan ya?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Khirsah, 13 June 2003 18:29 tarihinde demiş ki: Hönk.Japoncayı nerde goruyon olm:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom [hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Japonca ne ya bizde aLmanca onu daha yapamIyoz JaponcayI nasI yapam[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kahrolsun 83 ten 4 veren doğrafyacılar banada dedi 5 verdim die hayret bişi ya[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Apache, 13 June 2003 18:19 tarihinde demiş ki: 44 ten 1 geldi jpnca.Eve geldim duvarları yumruklaya,yumruklaya cozuttum.manyak ya,şimdi gitsem dövsem iş işten geçmiş,yazılmış bi kere.[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR japoncayı çok aradınmı abi sen[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar