BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu geceki stardaki maçın hemen bitimindeki rekalmlarda powerade in bir reklamı vardı..nba lı bi oyuncu (ismini hatırlıyamıyorum)..sanırım Lebron James di.bir potadan diğerine 4 kere üst üste atış yaptı ve hepsi girdi.adamlar bunu reklam yapmış..bilmiyorum izleyenler varmı ama onu bi yerden bulup dl etme şansımız var mı? yada video ya sahip olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Birde amerikan futbolu oyuncusu versiyonu vardır onun adam topu tribünün dışına atmayı, topu arkadaşına hızla atıp arkadaşını yere devirmeyi başarır filan. Hatta patide konusu olmuştu bunun. Basketbolcu versiyonunu da izledim. Evet oyuncu James dir atışlar çok seksi görünmektedir, çok hoş bir reklam olmuştur. Biz burda bıdı bıdı powerade den bahsediyosak reklam amacına ulaşmış demektir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 o nba li olan acayip güzel ya ama animasyon oldugu her halinden belli olsada izledikçe gülüyorum hoşuma gitti.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: SoulCube, 16 Şubat 2005 02:58 tarihinde demiş ki: o nba li olan acayip güzel ya ama animasyon oldugu her halinden belli olsada izledikçe gülüyorum hoşuma gitti. ya ben bi kere izledim ama gerçek gibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi nasıl gerçek olabilir bea :P adam o mesafeden sürekli atıyo her atış giriyo yuh derim yani[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: strata, 16 Şubat 2005 02:50 tarihinde demiş ki: bu geceki stardaki maçın hemen bitimindeki rekalmlarda powerade in bir reklamı vardı..nba lı bi oyuncu (ismini hatırlıyamıyorum)..sanırım Lebron James di.bir potadan diğerine 4 kere üst üste atış yaptı ve hepsi girdi.adamlar bunu reklam yapmış..bilmiyorum izleyenler varmı ama onu bi yerden bulup dl etme şansımız var mı? yada video ya sahip olan varmı? İzledim gerçekten güzeldi LB dende bu beklenir :P[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 abi zaten o adamların yaptığı çoğu şey yuh dedirticek cinsten..gunde en az 4-5 saat antraman yapıloar ve hayatları bu..bizim takımda bile bi ark bigun ortasahadan ust uste kasmadan 3 tana sokucam diye hergun antramandan sonra kasıyodu..sonunda da başardı ki bu herif nba da.o herifin montaja yada animasyona ihtiyacı olacagını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Adam Liseyi bitirdi Köşe oldu.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yanılmıyorsam MJ ile Barkley'in bir Mc Donalds reklamı vardı. Big Mac için atış yarışması yaptıkları. Onu bulabiliyorsanız bulun süper komikti.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 lebron james in ki bayağı güzeldi biyerden bulabilirsem indiririm[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 animasyon diyen arkadaş baya bi güldürdü. Bariz atıyo eleman işte, olmayacak kadar abartı bı olayda degıl yeteneklı ve eli düzgün bi oyuncu atar biraz şansın yardımı elbetteki var.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bencede süper reklam, james inkiler animasyon değil dam atiyo :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hakkının yememek lazım atiyor olabilir (((: ama abi mesefe çok uzun yani birde kamera mesela topu yukardayken göstermiyor direk potaya yöneliyor yani yukarda bir yerde vardir diri salliyodur havadan (: olur yani[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 son atışında gösteriyo mesela topun inişini filan ama atar yani o adam, adamların hayatı basketbol oynamakla geçiyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bunu bilmem de amerikan futbolu versiyonu kesin montaj. Adamı geriye uçuramaz hiç kimse.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nası gerçek olsun ki basketli olan biraz olanaksız diil mi bide burdaki videoyu izleyin belli montaj[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Eğer 4 de 4 ordan atıyorsa maçlarda da atsın? Nasıl olsa orada savunma olmadığı zamanlar da olur yani.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 NFL deki oyuncunun adı Michael Vitt[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. [Bu mesaj Eternal tarafından 16 Şubat 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Aklıma geldi Jordan'la ilgili bir belgesel vardı.Mr Jordan LB'nin montajla attığı(veya gerçekten atıığı)atışlar gibi 6 tane atmıştı.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 izlemedim de 4 ünü arka arkaya atması gerekmiyor ki 20 tane attırıp girenleri kesip koymuş olamazlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yurdum ınsanın kafası calısmıyor kı abı MActa atsın dıyo adam Hey allam ya montaj falan yok o resımlerde adama butun gun sut attırmısta olabıleceklerı hıc mı kafanıza gelmıyor yahu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: BlaCk_DmC, 16 Şubat 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Yurdum ınsanın kafası calısmıyor kı abı MActa atsın dıyo adam Hey allam ya montaj falan yok o resımlerde adama butun gun sut attırmısta olabıleceklerı hıc mı kafanıza gelmıyor yahu neyse aklı çalışan biri var işte sen uyarırsın bizleri böyle arada.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 olur msn falan bırak Ben uyanamadım bu konuya bı el atıver diye mesaj atıp konunun ıcerıgını yazarsan yardımcı olurum. lol :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 çok güzel bi reklam stratejisi bence powerade'in yaptığı, gerek michael vickli, gerek 20 metrelik dalgada surf yapan adamlı, geren bu ve benzeri reklamlarıyla. siz burda birbirinizi yerken -abi gerçek diyorum! -hadi lan ordan animasyon işte -güldürmeyin beni sadhdhs şeklinde, aslında powerade ismini kendinizin ve çevrenizdekilerin zihnine kazıyorsunuz. (şahsen michael vick'li reklamı telefonuma kaydedip kaç kişiye izlettiğimi bilirim) basketboldan fazla anlamam, fakat gerçekçi gelmedi, bir de powerade'nin reklam kampayasının geneline bakacak olursak bence gerçek değil. fakat reklam olarak çok başarılı, çok çok başarılı hem de.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ehue o dediğin lebron un atısları kolpa ama reklam çok güzel bilsem bende indircem[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar