Nazli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 benim mesenger'imde gönderilen mesajlar eksik geliyor yani her 10 mesajdan bazen 1 tanesi basende 5 tanesi gelmiyor forat attım,virüs taraması yaptım,trojen taradım ama hiç biri bir işe yaramadı. böyle bir sorunla karşılaşan varmı? ve çaresini bilen varmı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla keşke donanım/yazılım bölümüne açsaydın. buraya hep ben geldim, merhaba türünden ilk mesajlar atılıyorda .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yanli_ yer :([signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 adsl baglantılarda görünüyor bu sorun. neden oldugunu bilmiyorum ama çok can sıkıcı olduğu gerçek. bu konuda araştırma yapan var mı? yoksa boş zamanı olan birileri yapıversin, şirkette IM kullanamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 iki aydır evde ve bunun öncesinde 2yılı aşkın süredir internet cafelerde adsl vasıtasıyla messenger kullanan birisi olarak bu tür bir sounla hiç karşılaşmadım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 her gün karşılaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 msn plus varsa silin.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: karakedi, 17 Şubat 2005 13:27 tarihinde demiş ki: adsl baglantılarda görünüyor bu sorun. neden oldugunu bilmiyorum ama çok can sıkıcı olduğu gerçek. bu konuda araştırma yapan var mı? yoksa boş zamanı olan birileri yapıversin, şirkette IM kullanamaz oldum. Ben kabloyum aynı sorun bendede var.[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar