Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyayı Değiştiren 80 Gün ; Sene 1923 ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence de oyle ama arkasinda baska seylerde var gibi geldi bana . benim dusundugum ataturk u ortadoguya yanlis tanitma amaci guduyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
ne yazılıyor orada. genel anlamda açıklarmısınız rica etsem[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop]
Mesaj tarihi:
gercekten hos boyle birseyin sergilenmesi.

arkadas icin kisa ozet geceyim.

diyorki turkiye bir cumhuriyettir islam devleti degil. basindaki kisi padisah degil cumhurbaskanidir. ve bu ATATURK tur.[turklerin babasi diye gecmis] arap alfabesinden latin alfabesine gecis oldugunu soyluyor. ve bunun gibi guzel seyler :)[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
acilmasi cok ii ve anlamli bir thread kutlarim...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
açıklama için tşkler Darklight1903. kılcal damarlarıma ani bir kan pompalandı bir anda. (gurur duymanın fiziksel hali)[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop]
Mesaj tarihi:
Helal olsun bunu yazanlara.Atatürk bir kez daha Türk ulusunu onurlandırmayı başardı.Onunla ve ülkemle gurur duyuyorum...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
bugüne bakıldığında hiç de kapak olcak bi yöneticimiz yok bence.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok güzel bir olay.Keşke şu dünyadaki bazı kişiler Atatürk'ün bilgeliğini anlayıp örnek alsalar...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:
ayakta alkışlıyorum!!!

angara angara güüzel angara...
seni görmek ister her bahtı kara!!lalalaylay!!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Mesaj tarihi:
said:
ssj4songoku, 18 Şubat 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
Gerçekten çok güzel bir olay.Keşke şu dünyadaki bazı kişiler Atatürk'ün bilgeliğini anlayıp örnek alsalar...

bu maalesef bir hayal...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bunlar iyi hoş şeyler ama bizim hala 80 yıl öncesinin olaylarıyla avunmamızda bizim acizliğimizi göstermez mi? Bence onur duymanın yanında da biraz da utanç duymamız da gerekmez mi? Ben şahsen thread e ve yorumlara baktıgımda bunu hissettim.Ne yapmışız bu 80 yıl içinde? Acaba bizim bizim yaptıklarımızla da 80 yıl sonra bizim torunlarımız övünebilecek mi? Atatürk elinden geleni en iyi şekilde yapmış ve ülkesi ve insanları için varını yoğunu ortaya koymuş.Acaba kaçımız bu fedakarlıkları yapıyoruz.Ben bunları yapmadığıma inanıyorum.[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
  • Yeni Oluştur...