huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mustafa Kemal Atatürk başkan! olmuş . artık haberi verenden dolayi ,verilis seklinden dolayi ne dusunurseniz dusunun ...[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu büyük bi onur[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bence de oyle ama arkasinda baska seylerde var gibi geldi bana . benim dusundugum ataturk u ortadoguya yanlis tanitma amaci guduyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ne yazılıyor orada. genel anlamda açıklarmısınız rica etsem[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop]
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 gurur verici bisey[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 gercekten hos boyle birseyin sergilenmesi. arkadas icin kisa ozet geceyim. diyorki turkiye bir cumhuriyettir islam devleti degil. basindaki kisi padisah degil cumhurbaskanidir. ve bu ATATURK tur.[turklerin babasi diye gecmis] arap alfabesinden latin alfabesine gecis oldugunu soyluyor. ve bunun gibi guzel seyler :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 acilmasi cok ii ve anlamli bir thread kutlarim...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 açıklama için tşkler Darklight1903. kılcal damarlarıma ani bir kan pompalandı bir anda. (gurur duymanın fiziksel hali)[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop]
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ee ayrıca bide ladininde islam dunyasına kotu ornek gıbı bişi diı du tam ahtıurlamıorum..[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Time'ın 4. sayısının kapağı. Tarih altında yazıyor zaten.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Helal olsun bunu yazanlara.Atatürk bir kez daha Türk ulusunu onurlandırmayı başardı.Onunla ve ülkemle gurur duyuyorum...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
fiona Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bugüne bakıldığında hiç de kapak olcak bi yöneticimiz yok bence.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dela cok iyiydi :) bu arata ataturk gerek karizmasi gerek yakisikliligi olsun tam kapaklik adam. hele o resme gercekten hastayim. gulumseyinca ayri bir havasi oluyor.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Gerçekten çok güzel bir olay.Keşke şu dünyadaki bazı kişiler Atatürk'ün bilgeliğini anlayıp örnek alsalar...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ayakta alkışlıyorum!!! angara angara güüzel angara... seni görmek ister her bahtı kara!!lalalaylay!!![signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ara sıra okuyup orayı hatırlarım ne olmuş ne bitmiş. 38 45 arasını genelde hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
helena Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: ssj4songoku, 18 Şubat 2005 20:15 tarihinde demiş ki: Gerçekten çok güzel bir olay.Keşke şu dünyadaki bazı kişiler Atatürk'ün bilgeliğini anlayıp örnek alsalar... bu maalesef bir hayal...[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 arkadaşlar bunlar iyi hoş şeyler ama bizim hala 80 yıl öncesinin olaylarıyla avunmamızda bizim acizliğimizi göstermez mi? Bence onur duymanın yanında da biraz da utanç duymamız da gerekmez mi? Ben şahsen thread e ve yorumlara baktıgımda bunu hissettim.Ne yapmışız bu 80 yıl içinde? Acaba bizim bizim yaptıklarımızla da 80 yıl sonra bizim torunlarımız övünebilecek mi? Atatürk elinden geleni en iyi şekilde yapmış ve ülkesi ve insanları için varını yoğunu ortaya koymuş.Acaba kaçımız bu fedakarlıkları yapıyoruz.Ben bunları yapmadığıma inanıyorum.[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
alpicuno Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet silverhelm'e hak veriyorum[signature][hline]At Danası
Öne çıkan mesajlar