Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 normal caddelerden geçtim ana caddelerden bile geçerken arabalardan korkmamak gibi kötü bir huyum var..gayet yürüyerek taksideki amcaya bakarak "ne var? ezicekmisin yermi ezmek buyur bakalım" diyen gözlerle geçiyorum..son 1 aydır çok sevdiğim birisinin ricasıyla bunu fazla yapmıyorum ama üzgün yada sinirli olduğum zamanlarda tam gaz devam.. bigün gerçekten araba altında kalmaktan kendim içinde değil beni seven insanlar üzülür diye korkuyorum.. niye bunu yazdığımıda bilmiyorum ama belki bi şekilde kurtulabilirim bundan..bişiyin altında ezilmeden aklım başıma gelirse çok mutlu olacagım.. neyse.iyi günler..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ben de senin gibi korkmadan durmadan yururdum.En son yaya oncelikli bir kavsaktan geciodm.Arabalara saga donerken yayaya yol ver diye yazan bir kavsak.Bana yesil yaya ısıgı yanıyor.Kavsak oldugundan arabaya da yanıyor fakat benm gectiim tarafa donerken bana yol vermeli.Tabi ordan donerek bir hısımla geldi carptı.Yere dushtum kalktım etraftakiler toplantı adamın ustune yurudum beni sakinleshtirdiler adam birde piskin piskin dikkat etsene dio.Tabelayı gozune sokasım geldi.Bu olaydan sonra araclara kırmızı ısık da yanmısh olsa onumde durmadan once gecmez oldum anayollarda veya arabaların birebilecegi herhangi bir yerde.Hele istanbulda yasıyorsanız boyle manyaklardan bol sayıda var,koruyun kendinizi. Saglıklı gunler dilerm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: mrproblem, 15 Şubat 2005 10:18 tarihinde demiş ki: adam birde piskin piskin dikkat etsene dio. hey allahım..ben tutamaz sokardım şahsen tabelayı.. işte diyorumya anlatmaya çalıştığımda bu..başıma bişi gelmeden nasıl kurtulacağımki bundan..geçmiş olsun bu arada..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben de öleydim çok dikkatsizdim dergi okurken geçerdim falan. bigün ara sokakta polis arabası eziyodu az kalsın dokundurttu yani. sonra tartışmıştık özür dilemişlerdi ben dergi okuyo olmama rağmen. bigün ayağımın üstünden araba geçti. bi kere kıvrak bel hareketiyle dolmuşun çarpmasından kurtuldum. artık daha dikkatliyim ama hala geçerim e-5 falan olmasa da caddelerden[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beyler siz geçtiginiz yolları söyleyin 160 km/s le girim ben o yollara korkmama olayınız son bulur hem siz rahatlarsınız hem sürücüler rahatlar.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.![signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Benim bir arkadaşım vardı liseden, adam biz kırmızıda beklerken 2-3 kere karşıya geçip geri gelirdi(o sırada yoldan vızır vızır araçlar geçiyor) Birgün ufak kaza tarzı birşey geçirdide akıllandı sanada öyle olmaz inşallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oha :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 daha araba geçip gitmeden ayağımı öne atma olayım var benim de. bigün çtönck diye ezilecek ayak, alıcam babayı.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Trafikte yayaların araçlara göre geçme üstünlükleri vardır, böyle olmalı da zaten. Ama yayaya çarptığı için ölen araba görmedim ben. Bu da işin öteki boyutu. Hakkınız var savunun ama dikkat edin de o hak helva olmasın.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende tam tersiyim kuralcı bir kişiyim yeşilde duruyorum kımızıda geçiyorum baya zevkli oluyo reflekslere ve tahmininize(yani fiziğiniz ii olanlar için)ii ise yapın enterasan oluyo hehe[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK [Bu mesaj slayer77 tarafından 16 Şubat 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ilkokulda okul servisinin ön koltuguna oturma yarışı yapardık. servis okulun önüne gelir bi U dönüşü yaptıktan sonra dururdu bizde kapıya yüklenirdik :) dönerken kapıya yüklenme esnasında servis sol ayağımın üztünden geçti.hem ön koltuğu kağtırdım hemde 15 gün ayağımda bandajla gezdim. o günden sonra hareketli bişeye pek yaklaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben olsam bende yaklaşmazdım :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende de aynı mantık var ezemezki die düşünüorum gerçi 1,5senede2tane olay atlattık ama halen burdayım!:D alışkanlık oldu artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sizin gibi cesur(deli):) insanlar arttığı sürece ; ana caddeden gecerken yayalardan korkma sorunsalı die bi başlık açılcaktır en kısa zamanda..[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tekerlekler benim 3-5 cm lik mesafende geçiyo daha doğrus ben öle geçmisine calışıyom zevkli oluyo maksat eğlence olsun bakalım bigün ne olucak[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 macera arıosanız gidin bungee jumping yapın kardeşim ..ya da dağa tırmanın ne biliim trekking yapın . ama arabalrla oynanır mı ya,, yani 'bakalım bigün noolcak, grcez bakalım 'gibi bi düşünce ne demektir ya.. saçma sapan ,cocukca bişidir valla ..[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bungee jumping'i demeyei hiç düşünmedim düşümemde o biraz kasar ben en ii is sacma pasanlara devam edeyim hehe :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: driftintosin, 16 Şubat 2005 02:14 tarihinde demiş ki: macera arıosanız gidin bungee jumping yapın kardeşim ..ya da dağa tırmanın ne biliim trekking yapın . ama arabalrla oynanır mı ya,, yani 'bakalım bigün noolcak, grcez bakalım 'gibi bi düşünce ne demektir ya.. saçma sapan ,cocukca bişidir valla .. ben macera felan aramıyorum..hadi onu yapalım nolacak kolumuzu keselim kanıcakmı gibi ergenlik zevklerimde yok.. bu benim gercek bir sorunum,umursamıyorum geçerken "korkar zaten ezemez ne 3 saat bekleyecegım" gibi düşüncelerde oluyorum..ciddi biçimdede belirttim bunu "üstün insan, kral baba" rolüne bürünüp hava atamnın ne gereği var? la havle..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 chrisvassel SEnin gibi leri o kadar ezesi geliyor insanın bilemezsin! Orası Yol Hemde ARABA yolu git kaldırmda yürü Sonra eziliyorlsunuz manşetlerde haber şu şuna çarptı. Sana bi araba çarpsa (allah korusun tabi) Ya abi ben dik kafalıyım korkumuyorum o yüzdenmi çarptı dicen. sorarsım sana!.... korkar zaten ezmez diye bir şey yok insanlık hali bu illa başına birşey gelincemi akıllanıcan.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 16 Şubat 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: SteelBB, 16 Şubat 2005 13:46 tarihinde demiş ki: chrisvassel SEnin gibi leri o kadar ezesi geliyor insanın bilemezsin! Orası Yol Hemde ARABA yolu git kaldırmda yürü Sonra eziliyorlsunuz manşetlerde haber şu şuna çarptı. Sana bi araba çarpsa (allah korusun tabi) Ya abi ben dik kafalıyım korkumuyorum o yüzdenmi çarptı dicen. sorarsım sana!.... korkar zaten ezmez diye bir şey yok insanlık hali bu illa başına birşey gelincemi akıllanıcan. sakinim..küfretmeyeceğim..la havle vela..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığın arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 olayı sinire dökmeye gerek yok arkadaşm. İllede ben kendimi engelleemiyorum diyorsan birilerine danış. ama bu durum böyle. arabayla giderken önünde 5 saat yürüyen biri bi şöförü çileden çıakrtır diyorum.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 "senin gibileri ezesi geliyor insanın" ne demek? bum lafa nasıl sinirlenmeyeyim ben?[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığın arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yani heralde bende bakarak geçiyorumda..bekleme olayı yok yani..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığın arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: chrisvassel, 16 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: "senin gibileri ezesi geliyor insanın" ne demek? bum lafa nasıl sinirlenmeyeyim ben? :) He sen onamı sinirlendin. Bende bakıyorum bakıyorum sinirlenicek yer göremiyorum. Neyse kusra bakma ama umarım başına birşey gelemden o korkusuzluktan kurtulursun. Bazen korkmak iyidir derler.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar