GeeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 acayip delikanlı adammışsın.[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: SteelBB, 16 Şubat 2005 14:28 tarihinde demiş ki: said: chrisvassel, 16 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: "senin gibileri ezesi geliyor insanın" ne demek? bum lafa nasıl sinirlenmeyeyim ben? :) He sen onamı sinirlendin. Bende bakıyorum bakıyorum sinirlenicek yer göremiyorum. Neyse kusra bakma ama umarım başına birşey gelemden o korkusuzluktan kurtulursun. Bazen korkmak iyidir derler. teşekkür ederim[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığın arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben çok dikkat ederim geçerken hızları bulundukları yer fln ama ana caddeden geçerim.Tek ben varım zannedıyodum ehehe :P[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ewt arkadasım aynı seylerı bende yapıordum bı gun yıne caddeden gecıorum birden bi araba vurdu ve yere dustum adam arabasına aldı ve hastane ye gıderken bayıldım hastanede gozlerımı actıgım zaman annemı yanımda goremeyınce cok uzuldum benı ayırma annemden fılan dıordum.Olayın ilginç yanı annemın benı delıler gıbı sevmesıne rağmen dava acmadı ayrıca adamın ehliyetıne el konulmus yanı bana çarptıgı anda ehliyeti yoktu(ehliyetı olmayanlar no care :).[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! auhauaa bu süperdi yaa egoist adam hoşt![signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: tunch, 17 Şubat 2005 02:44 tarihinde demiş ki: said: Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! auhauaa bu süperdi yaa egoist adam hoşt! harbiden super :D:D:lol::lol:[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kaldırım varken yoldan giden ya da adrenalin olsun macera olsun diye sizin gibi davranan adamlara pek acımıyorum arabayla gezerken otür birine rastlarsam mutlaka(mutlaka(ciddiyim)) çarpıyorum.Millet macera arıyor diye kimseye uymak zorunbda değilim ölen ölür banane zaten polislerin bir laf dediğide yok.[signature][hline]Onlar asker sadece asker Clone Commandos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! öeh![signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 olaya diğer taraftan bakınca anlıyorsunuz. ehliyet almadan önce de otobüs önüne atlama falan gibi zevklerim vardı, malum kadıköy can pazarı gibi trafik konusunda. arabalarla kucak kucağa yaşamaya alışıyor insan sonra bir gün sürücü kursunun arabasıyla yayayken indiana jonesculuk oynadığım yollardan geçtim. etmediğim küfür kalmadı. "düzgün kullansın beni ezemez ki" diye bir olay yok. çok rahat ezer hiç acımaz. direksiyondayken önünüzde çil yavrusu gibi kaçışan hatta hayattan bezmiş ve kaçışmayan yayalar çok ama çok sinir bozucu oluyor. ki güzel şehrimizde trafik kuralı diye birşey yok, herkes kendi kuralını uygulamakta. bir ara minibüs caddesine uğra bak bakalım korkuyor musun? gerçi itiraf edeyim ota boka atlamayı daha geçen gün bıraktım. kıvrak vücut hareketleri ve saliselerle karşıya geçmeden hemen önce arkadaşın çığlığını duydum. sonra ağzıma sıçtı beni sağ salim öbür tarafta ve "ehe ehe" diye gülerken gördüğünde. demek ki insanların yüreğine indirmek yersiz, 2 araba daha bekleyiverin.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Cyan_Bloodbane, 17 Şubat 2005 16:29 tarihinde demiş ki: Kaldırım varken yoldan giden ya da adrenalin olsun macera olsun diye sizin gibi davranan adamlara pek acımıyorum arabayla gezerken otür birine rastlarsam mutlaka(mutlaka(ciddiyim)) çarpıyorum.Millet macera arıyor diye kimseye uymak zorunbda değilim ölen ölür banane zaten polislerin bir laf dediğide yok. *!alkışlar*[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 3 kere araba çarpti artik ilk önce sağa sonra solda daha sonra tekrar sağa bakip geçiyorum, yaşamayi seviyorum :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 insan yaşadığı semte göre alışıyor ama. etrafında arkadaşların varken höö diye atlamak, şov yapmaya kalkmak ayrı bişi, şahsi düşünceme göre gerzeklik. ama hakkaten düşünmeden dalıyorum ben, çok küfür yedim, bi gün küfürden beterini yicem ama dalgıncana dalıyorum. yaşadığı semt derken, mesela kadıköyde karaköy iskelesinin orasından migrosun oralara akmak isteyen bi insanın trafiği gözardı etmesinden başka çare yok, ışıklardan biri mutlaka arabalara yeşil.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evet, insan ehliyet laıp trafiğe çıkınca şöyle bir üdşünüyor, önüne atlamalı mı, kar topu atmalı mı gibi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar