egemen_i Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Öncelikle şunu söyleyeyim şimdiye kadar yaklaşık 1,5 - 2 yıldır hep okuyorum, neredeyse hiç post atmıyorum bunun nedeni normaldede fazla konuşmayı sevmemem sadece dinlemem. Şimdi bunun ne alakası var demeyin yazcaklarımı okuyun, herkesi eleştiren, sürekli millete saldıran tipler cidden baydı artık. ""Bu emulator bölümünde bir post a baktığımda post sayısı 15 i geçmişse yine birileri kesin tartıştı"" diyorum ve bu yüzde 99 doğru çıkıyor. Diyeceksiniz ki şimdi adam arama tuşunu kullanmıyor, yok neymiş hiç birşey bilmeden server açıyormuş, hazırcıymış, c/p yapıyormuş. Tamam haklı olabilirsiniz fakat bu arama tuşunu kullanmayan, veya sticky forumlara bakmadan topic açanların zaten yüzde 90 ı bu forumun formatını bilmeyen kullanıcılar, daha önce kullandığı veya katıldıgı forumlarda hiç arama tuşuna ihtiyaç duymamış veya stickylere bakma ihtiyacı olmamış bir sürü insan var. Diyecegim şu ki pusuda bekleyen hadi yanlış bişe yazsında şöyle güzel bi küfürümü ediyim, diye bekleyenlerin çoğu bir şekilde kendini ispat edememiş, kendi olamamış ve başkalarını eleştirerek bir yerlere gelmeye çalışan insanlar. Size tavsiyem bazı etikleri ve formatı bilmeyen kullanıcalara karşı değil bu emulator forumunu kirleten bu kişilere karşı cephe almanız, cephe alın derken forumda tartışın demiyorum, özel mesaj yoluyla bu kişileri eleştirin, eğer herkes mesaj yağmuruna tutarsa eminim bu kişilerde eninde sonunda susacaktır. Önemli olan bir diğer konuda artık bu bölümün ne için kullanılması gerektiğini anlamanızdır. Örnek olarak Faust adlı kişiden başlamak istiyorum. Faust tutarsız davranışları ve konuşma tarzı yüzünden forumlardan uzaklaştırıldı hatta bazı kişilerde işte Faust c/p yapıyor falan dedi peki size soruyorum şu forumda şimdiye kadar kimin tutorrialları Faust unkiler kadar tuttu. (Tabiki daha birçok kişi çok yaralı tutorialler yazdı ve onlarınkide çok yaralıydı ben sadece örnek veriyorum. )Şunu da biliyorum burda faust a laf eden insanların çoğuda o tutorialleri okuyup ilk olarak ordan öğrenmedilerse ne olayım. Bu kişiyi tanımam , tanımakta umrumda değil fakat c/p de yapsa sadece yazıları ingilizceden Türkçeye çevirsede yazdıklarının birçok kişiye yararı oldu. Bence burda önemli olan budur birşeyler öğrenmek. Son bahsetmek istedigim konu ise milletin ağzına bi hazırcılık lafı takılmış gidiyor. Bundan sizene. İsteyen hazır scriptlerden server açar isteyen kendi yapar sonuçta herkes Silencer, Coder veyahut Bronx gibi doğmadıya anasının karnından herkes bir hevesle ve birşeyler başarmak isteğiyle biryerden başlamak ister, ister evden açar serverını ister 100mbit hosting veren firmadan sonuçta bu kadar ağır dille eleştireceginize birşeyler yapmak isteyenleri yardım etseniz belkide gaming açısından güzel şeyler çıkabilir ortaya. Bakalım bu konuda sapıcak mı 10. posttan sonra kavga çıkacakmı artık bu bölümün yararlı bir bölüm haline gelmesi ve girişimciler için gerçekten bir kaynak olmasını istiyorum. Teşekkürler; --- Potty ---[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Vay be tutorial kadar yararlı bence doru fikirlerin yanlız insanlar kuralları okuyabilir deilmi[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 arkadaşım katılıyorum ve bu arada bana da ders vermiş oldun bende boyle arama yapılmadan acılan konulara gıcık olur ve lafımıda eksik etmezdim yanlıs yapıyormusun ozur dilerim herkesden ama soyle bir sorun varki bu formun gelişmesi için ilk olarak bence bir site yapılmalı forumlara girmeden once script yada tutoriallerin bulundugu ondan sonra forumlarda tartısılmalı yoksa acılan konuların %60 ı bunların nerede olduguyla ilgili acılıyor..( bu hatayı bende yaptım farkındayım :) kendimide bir bakıma eleştiriyorum da neyse )[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Dipnot: Arkadaşlar, bu kişiyi tanımıyorum. Sakın aklınızdan 'sen yolladın' falan geçmesin. :)[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bir foruma girdin sadece iki topic var 1. si KURALLAR 2.si KURAL DIŞI ilk önce hangisini okursun. Tahminim 2. yi okuyup sayfayı kapatırsın :) . Neden çünkü kuralların uygulanmadığı bir ortamda neden kurallara bakasınki işte burda bunu başarmak gerekiyor hata yapan insanları öms yoluyla uyarabiliriz değilmi belkide ondan sonra bir daha ilk yapcağı şey herzaman 1. yi okumak olabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Yazını şimdi okudum. Gerçekten doğru yazmışsın. İlk defa saçmalamanın dışına çıkmadan güzel bir yazı gördüm. Tebrikler. Ve gerçekten söylediklerinde haklısın. (Cephe alma konusunda.)[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 işte amac kuralları öretmek zaten[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ben bi anlam veremedim bu yazıya.. boş bişey olmuş. herkesin bildiği şeyler bunlar zaten[signature][hline] ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 aynen yaaa isyanimiz var uleynn aynen artik bende baymis durumdayim sacma sapan nedenlerden dolayi insanlar surekli tartisiyor ve bir aramada cikacak konudan elde birsey kalmiyor sonra arama yapincada bulunamiyor dipnot= bence o yaziyi paragraflara bol o yaziyi okurken sıkılcak ve okumayacak bir suru pati vardir burda (bence)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: pozitiff, 18 Şubat 2005 23:25 tarihinde demiş ki: ben bi anlam veremedim bu yazıya.. boş bişey olmuş. herkesin bildiği şeyler bunlar zaten şimdiye kadar hem ortada yararlı birşeyler oluyordu hem tartışma ama şu anda sadece tartışma ve kavga alanı oldu burası. [Bu mesaj egemen_i tarafından 18 Şubat 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Sen bu konuyu arama yaptın mı bakem! hak veriyorum ama daha ciddi bir önerim var. Bence kişi illede her foruma tip tip cevaplar atıyorsa (ki sahsen bende sacma konulara atıyorum ama dediğim gibi sadece sacma olanlar) uyarı verilsin ikincide direk ban. Uyarıyı aldıktan sonra yavaş yapsın. Ha ozamanda fakeler dolar. Senin dediğin olaydada bosuna patinin db sini şişirirsin. Bunun tek çözümü var! Eğitim şart.[signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Uyarıyı pati üyeleri izin verirse admin ler yapsın :). Zaten db yi check etseler yüzde 70 i milletin kavgası emin ol daha az dolar db :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yazıda herşey güzel de said: egemen_i, 18 Şubat 2005 23:11 tarihinde demiş ki: ... hatta bazı kişilerde işte Faust c/p yapıyor falan dedi peki size soruyorum şu forumda şimdiye kadar kimin tutorrialları Faust unkiler kadar tuttu. (Tabiki daha birçok kişi çok yaralı tutorialler yazdı ve onlarınkide çok yaralıydı ben sadece örnek veriyorum. )Şunu da biliyorum burda faust a laf eden insanların çoğuda o tutorialleri okuyup ilk olarak ordan öğrenmedilerse ne olayım. fausta laf atanlar biz olduğumuz için bu lafı üstüme alındım. müneccimlik nerden esti diye sorucam. biraz daha çalışman lazım çünkü üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 örnek verdim sadece o an o aklıma geldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar