Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben bir şey merak ediyorum bu olaydan ağzım yandığı için.. Şimdi otomatik kullanıcı açan programlar var tamam onlara karşı önlemimizi aldık da başka ne olabilir saldırı olarak..Şu program var şunu yapıyor çözümü de şu diyebileceğiniz bir şey var mı?Yoksa sadece bu mudur yani bir foruma yapılacak saldırı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Otomatik küfür düzeltme sistemine sahip forumlara bomber tarzı bir program ile küfür gönderince sorun yaratabiliyormuş teknik olarak. (Aldığım bir duyuma göre...)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kodlarda açık varsa get'den bir$eyler yapabilirsin belki..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar