omer36 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1 senem daha var gerçi ama şimdiden düşünmek lazım...bildiğime göre bilgi müzik türkiyedeki iyi müzik bölümlerinden..bu bölümde okuyan yada bölümü bilen arkadaşlar varsa, bir iki bişi yazarlarsa sevinirim...yetenek sınavı nasıldır, dönemler boyunca beklentiler nedir vs....sağolun....[signature][hline]
Selocan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bölüm hakkında bir bilgim yok ama kapatılması planlanıyor diye duydum (Bu sene girmek isteyen arkım var o söyledi). Ama bu sene mi kapatırlar ne zaman yaparlar bilmiyorum. Sen yine de araştır, son anda 3.5 atmayasın.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mino Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Performans bölümü kapandığı için çoğu kişi üzüldü. Bölüm kompozisyon ve kayıt teknolojileri branşlarının birleşiminden oluşuyormuş. Müzik prodüksiyonu ve kayıt sanatlarıymış adı şimdi... Ben de girmek istiyordum ikinci üniversite olarak ama internetten caz teori kitapları bulunca vazgeçtim :) [Bu mesaj Mino tarafından 17 Şubat 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hala adı müzik bölümü..merak etmeyin.BURADAN derslere ve içeriklerine bakabilirsin.istersen sana bölümün sınıflarını da gezdirebilirim ve okuyan arkadaşlarımla tanıştırabilirim bende bilgi hukuk'ta okuyorum.[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Darestan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 dariel ses teknolojisinde okuyordu bilgide ona özel mesj at bu arada bayağı iyimiş öle diolar
Öne çıkan mesajlar