pontipati Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Merhabalar, bende arçelik'in kurutmalı çamaşır makinesi var. Alalı 6 sene oldu. Modeli 8145YK, şundan: Spoiler Bir gün kurutma çalışırken makinenin ekranı gitti. Çalışıyordu ama ekranda ışık yoktu. Kapadım fişi çektim bekledim birkaç gün. Gider kapağını açtım bir tane ip dışında pislik vb. yoktu. Gider borusunu da kontrol ettim bir şey göremedim. İçini açmadım ama... Şimdi makine çalışıyor, yıkamada problem yok ama kurutma tam çalışmıyor. Sanırım üfleyemiyor, normalde çıkardığı üfleme sesininden çok daha kısık bir ses var. Üflüyorsa da çok az ve soğuk üflüyor. Son çare servis çağırıp 3-5k kazıklanacağım ama başına gelen/fikri olan var mı? Çok teşekkürler.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 aynısından var bende ama servis hariç bir şey gelmedi aklıma. üzücü bir şey de söyleyeyim 3-5k ile kurtulursun inş. benimki de 2-3 sene önce bi kurutamamaya başladı ama seninki gibi değildi tam kurutamıyordu nemli çıkıyordu yine olayını yapıyordu baya. garanti aldığım için zamanında 2-3 sene önce 5-6k 'lık masraftan kurtuldum. o tarz pahalı bi parçası cortladıysa sıkıntı. geçmiş olsun.
Öne çıkan mesajlar