Harvey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2025 önce lost ark, sonra da throne and liberty hype ı bittiğine göre bi sonraki trene binelim. bu videoda oyun hakkında herşey anlatılıyor
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 güzel tren, bir süredir üzerindeyim. 20-22 Haziran play test var, ona katılırım bakarım.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 En sona kadar güzel trendi. PVPVE extraction misali PVP yi zorla oyuna yedirdikleri anda tren bir sendeledi bende. Kesin en iyi itemlar orada olacak. Ve bu %100 olarak sonradan oyuna pay to win getireceklerinin işareti. Şimdi baştan dümenden getirmiyoruz ayakları. Dürüst firma PVP yi opsiyonel yapar. PVP opsiyonel olunca bu para basanlara ezicek ortam yaratamazlar, o yüzden zorlama PVP, millet parayı bassın ezsin milleti. Bu Kore firmaları böyle, yedir PVP yi zorla hem content getirme sıklığı gerekliliğini azalt hem sattığın kosmetiği zorla herkesin gözüne sok, sonra p2w getirdiğinde de parayı basanın mutlu olacağı platform hazır olsun. Bilerek ve isteyerek PVE ve PVP yi ayırıp opsiyonel yapmıyorlar.
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 AmoRPHouS, 12.06.2025 16:04 tarihinde dedi ki: En sona kadar güzel trendi. PVPVE extraction misali PVP yi zorla oyuna yedirdikleri anda tren bir sendeledi bende. Kesin en iyi itemlar orada olacak. Ve bu %100 olarak sonradan oyuna pay to win getireceklerinin işareti. Şimdi baştan dümenden getirmiyoruz ayakları. Dürüst firma PVP yi opsiyonel yapar. PVP opsiyonel olunca bu para basanlara ezicek ortam yaratamazlar, o yüzden zorlama PVP, millet parayı bassın ezsin milleti. Bu Kore firmaları böyle, yedir PVP yi zorla hem content getirme sıklığı gerekliliğini azalt hem sattığın kosmetiği zorla herkesin gözüne sok, sonra p2w getirdiğinde de parayı basanın mutlu olacağı platform hazır olsun. Bilerek ve isteyerek PVE ve PVP yi ayırıp opsiyonel yapmıyorlar. yani öngörü ile konuşmak için erken. oyunun çok büyük çoğunluğu pve olacak deniyor. “A” itemı sadece pvpden veya pveden çıkar diye bişey olmayacakmış. o “A” itemını lifeskill, pve veya pvpden yani heryerde bulabilecekmişsin. p2w olayına yorum yok kore oyunu zaten ama ilk mesajda da yazdığım son kore oyunlarında eskiye nazaran p2w olayı çooook aşşağılarda kore versiyonlarına göre. batıya özel monetization yapıyorlar. buna ister p2w de ister pay2progress de. zamanın varsa yetişiyorsun kartı ekrana atan adama. oyunu severek oynuyorsan da zamanın illaki oluyor yarış olarak görmüyorsan oyunu
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Direk konudan başlıyacak şekilde buldum. Direk o dakikadan başlamaz ise 18:23 de başlıyor PVPVE Eden ile ilgili kısım. Ondan önce 1-2 dk boş boş Pvp optional olacak diyor. Sıra Edene gelince optional olmiyacak diyor, character progression ile bağlantılı diyor. "The PvEvP content that we're preparing isn't designed as optional content that you can simply choose to do or not. Instead it's structured to be closely tied to character progression in Chrono. Resouces or progression items obtained from the PvEvP Eden content will play a significant and important role in progressing within Chrono. There are items that can only be upgraded through Eden content, and unique items that can only be upgraded there."
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2025 (düzenlendi) Close beta çıktı oynadım bir 45dk - 1 saat arası katlanamadım çıktım. Şu an itibari ile aşırı kötü öyle böyle değil. Bu oyun ertelenir de ertelenir 2 seneden önce adam edemezler. Grafikler de tamamen çöp trailer videoları ile alakası bile yok. Resmen yalan trailerlardaki grafik. Haziran 20, 2025 AmoRPHouS tarafından düzenlendi
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 Ben de şimdi bir yükleyip deneyeceğim, bir 18 saat kalmış betanın bitmesine. Yorumlar kötü hep ama kendi gözümle bir göreyim dedim .
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 ben de oynadım betasını. umarım ertelerler daha çooook uzun yolu var. oyun şuanki haliyle baya kalas duruyor. sadece grafik basmışlar. throne and liberty ve lost ark gibi büyük bi stüdyo da değil bunlarınki oyüzden işleri uzun.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2025 New World'e yarar o zaman bunun betası. akarsız kokarsız solid action combat bi tek new worldte var, kıymetini bilemiyor adamlar oyunun bi türlü
Öne çıkan mesajlar