MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 amma uzattınız feyk haber işte[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 olduysa ki büyük ihtimalle yalan ve hatta bu Türkiye'de olduysa ketçap şişesiyle fantazi yapan işçinin penisini şişeye sokmasından sonra ereksiyona uğrayıp içinde kalan penisini ancak keserek veya kopararak çıkartması sonucu olmuş olay olabilir mi?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Agirol Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hacı fare fln olsa hadi tmm dicemde cinsel organ ya AHHAHAHAHA gülmekten kendimi alamıyorum.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu konuyu up lamanin haddi hesabi yok o "$eyin" küf oldugu anla$ıldı...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
SirAbudizittin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 abi hayret bişi yaw bu nasıl iş ben bu ülkenin vatandaşı olarak utanıyorum kendimden a.q yani ya[signature][hline]asdhksadhfkalsjfhskljdhfkjsahdflkashdfklsadhflşsdglfişdglşdfshglşdshfgldshgldşsfhgdlşhglidsajhfıpwrhoıwrhtoırthoırshtglkjfsdglkfcnlsdfnvlsfdşgşshfoırwhftlsşdhfvömxncvoşshfoıhfoıwehfoıeshfoıwehfoıehıfheıwofwoefhsaopifdlsacdsklncowıalsjclkajdiqüqfdjsaijcslaşkcmjlskdjfpejfpğweıjfpoıdsjcısdvıneınfırhgırnvırnghrınvırhgosdhsğvjsnoğvırsnvoısrğnvğsoırvoğsnvoğsınvoığsrnroğsınvoığrsnvrğosnvoığsvığırsğırnısrnıvnnıvnıvsnısnısnvsnğınsvnğıssr
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ehuehue koptum ya nedir bu :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Menkalinan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 muhuahahaha :) *!kopar* bence o hatun ya çok çirkin yada uzun süredir aradığı gibi birini (yada bişiyi :) ) bulamamaktan kafayı yemiş artık sadece hayalini görüyo ... muhuahuahua koptum yaa... :) zaten ketçap Türkiye'de üretildiyse doğaldır zaten herşey çıktı bi onun çıkmadığı kalmiştı...
Öne çıkan mesajlar