Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İsveçte Ketçap Şişesinden Cinsel Organ Çıktı!!!

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

oha yaa tronun biri orda calısıodur patronuna sinir olunca kestirdiği organı atmıstır icine :-P ne sacmalıyorum sabah sabah iğrenç ötesi bir olay bu benim basıma gelicek o sirketi .....[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

her sey tamam diyelim, haber dogru varsayalim...

...peki bu resim ne be kardesim!

:horace:[signature][hline]"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child well nursed is at a year old a most delicious, nourishing, and wholesome food, whether stewed, roasted, baked, or boiled; and I make no doubt that it will equally serve in a fricassee or a ragout."

Sosyal ağlarda paylaş

abi zayıf bir ihtimalle doğru olsa bile o organın gerçek yada bir insana ait olduğunu sanmıyorum. İnsan bi iğrençlik yapıcam diyede cinayet işelemez, sevmediği birini öldürmek cinayet işlersede herhalde böyle kendini açığa çıkaracak saçma sapan bir iş yapmaz. Tabi bide deliler var O_o[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Şubat 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EXAA, 14 Şubat 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
(bkz:Sünnet ) WAlla Dorudur ama Artık Almanlarda Sünent oluyor... Buna Ne Dicen ?

büyük ihtimalle demiştim

bi de bence bu haber büyük ihtimalle yalan türkiye de herhangi bi ketçap fabrikasındaki işçilerden birinin penisi koptu veya öldüğü haberi yok.[signature][hline]sürü psikolojisine hayır
uçan kazlar
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe bi kac gun sonra mansetlerdeki olası haberlerden birisi :
Cinnet geciren kadın, kocasının cinsel organını kopardı, calıstıgı fabrikaya sakladı. :P

PS: hep cinnet geciriolar, ben bıktım onlar bıkmadı[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...