Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 İşsiz detaylar konusunda listeleme, arşivleme damarımı kaşımayı ticarete dökmenin ilk adımı olarak Notion ile ilk deneme template`imi yaptım ve Gumroad`a yükledim. " pati " kodu ile bedava kendi alanınıza kopyalayabilirsiniz. Epi topu 2 database ve 4 charttan oluşuyor, kuş kadar bir şey. Vakti olan feedback verirse sevinirim. Ne ekleyebiliriz, ne çıkarabiliriz, kullanımı nasıl iş görür mü vs. https://poeple.gumroad.com/l/poeple Template kabaca şu işe yarıyor; - Ekleyeceğimiz kişilere size olan davranışlarına göre + veya - puan veriyor, emotion atıyor ve gerekirse ek not alıyoruz. Bunu bir alışkanlık haline getirip elimizde bir data oluşturduğumuzda ise, artık elimizde herkesin bir karnesi oluyor. - Chartlar ile belirli kişileri takip ediyoruz yada genel herkesin durumuna karşılaştırmalı şekilde bakıyoruz. Yada belirleyeceğimiz süreçte nasıl tavırlarla karşılaşmışız onu pie chart olarak görüyoruz. İstersek belirli emotionları bir araya getirmeyi başaranlara achi veriyoruz. Not : Chartlar sadece paralı hesabı olanlarda görülür. - Genel puan sırasına göre belirli aralıklara durum atadım, friendship status diye, -5 puana düşene x, +5 puana çıkana y gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 arkadasi olanlar ve gunluk hayatta insanlar ile konusanlar icin buyuk bir hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 bir sonraki versiyonu için kendi kendine puan vermeyi de getireyim, arkadaşı olmayan için. ben buna x yapmıştım diye kayıt altına alır. kindar nesiller için birebir bir template. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 istatistiksel günlük mü tutuyoruz? ai ilişkileri buna benzer hesaplanıyor open world rpg'lerde falan. insanlarda ve maymunlarda default olarak arka planda hesaplanıyor ya bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2024 evet bir nevi günlük. arkaplandaki hesapları unutuyorum ben, yani bulanıklaşıyor bir yerden sonra. beta tester gibi kullanıyorum ve bana ne kadar ılık olduğumu gösteriyor, grafiğe bakınca tam bir kar tanesiyim. ısrarcı, kaba, umursamaz ve düşüncesiz hareketlere maruz kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar