Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 sabiha gökcen duty free parfum fiyatları nasıl ? en son gittiğimde hem parfum hem sigara alkol fiyatları euro kurundan dolayı acayip ucuktu bi ara. hazır ucağım var buradan parfum almak yerine duty freeden mi sansımı denesem diyorum da yine sacma sapan fiyatsa hiç ugrasılmaz alırım 50ml geçerim buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 bizim duty free de ürünler neredeyse piyasadan daha pahalı. ucuz diye alınacak bir şey kalmamış. anca o ürünü normalde piyasada bulamıyorsan alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Sabiha'nın duty normalden pahalı tek avantajı bazı ürünlerde iyi indirimlerinin olması. Geçen sefer karelias tütünlerde %50 indirim vardı 3 karton alıp geldim uzun süre götürdü beni. İndirim olmasa tekelden pahalıya geliyordu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Sizin orda tütüncüler kareliası kaça satıyorlar ya? Duty den yeni aldım bi paketi 133tlye geldi, buralarda 175tl şu an paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Ocb fitre ocb zekat + tütün 240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar