JAX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Selam http://lyricz.paticik.com/?cmd=eksisetup adresinden wianmp ile müzik dinlerken dinlediğiniz şarkının sözlerinide okuyabileceğiniz yazıyor. Adreste söz edilen her şeyi yapmama rağmen işe yaramadı. Yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 napıcan oyle yapıp ya wınampı ufalt yanda da ac sarkı sozlerı yazan word u yanda tarafa al sana güzel bi sistem işte (Türk işi )[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ben bi program buldum direk netten fetch ediyor.. Şu an sözleri çıkmayan bi şarkı bulamadım. Vede winampdan bağımsız ama winampla birlikte çalışan bir program olduğu için, pati lyrics deki gibi buglar çıkmıyor (şarkı sözünün değişip winampın sayfasını açması gibi.)[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Programı vermemişim sorry.. http://www.download.com/3001-2169_4-10287711.html[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Winamp 3ün altı sürümleri için oluyor o denilenler.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ftp://files.chip.pl/38892/evillyrics.zip bunu kullan tavsiye ederim[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 evil lyrics ile ilgili bir topik açmıştım ben zaten.. eskisetup 2.x'te geçerli sadcee 3 ve 5te çalışmıyor.. evil lyrics i öneririm ben de..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar