Shadow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Selam, ben 6 ay kadar önce amazondan tab A9plus almış ve sonra iade etmiştim. Şimdi bu Matepad 11.5u buldum satıcısı da Hepsiburada, sizce alınır mı ve huawei ekosistemi nasıldır? Alma nedenim YT ve filmler diziler izlemek, PDF okumak arada not almak vs. Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 bende var, tam olarak dediklerin için kullanıyorum epey memnunum. google store yok bilindiği üzere, ayrıca uygulama indiriyorsun google uygulamalarını indirebilmek için, öyle çok büyük bir mesele değil, her şeyi indirebiliyorsun. kalem ve klavyeyle birlikte aldım ben, epey işimi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 abi tabA9 plusın 8gb-128gb olan modeline gönlüm kaydı şimdi de, bu daha iyi tabii ki ama google ekosistemi olmayışı kaleminin dahil olmayışı falan soğuttu biraz huaweiden beni. zaten samsung 6,5k falan bu 10k tl, bi de kalem alacaz 2-3k ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2024 Lenovo Tab M11 (8gb-128gb) alınır mı peki onu bilen deneyen varmı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Bende daha yeni ufaklığa tab s9 fe aldım, a9+ alıp kalemle desteklicektim ama çok sorun yaşayanları gördüm, o yüzden biraz daha verip kendinden kalemli bişey almak farz olmuştu. Bu gece kurulumları yapıp sabah vericem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2024 (düzenlendi) Hayırlı olsun @Pordakal , ben de kendime Matepad SE 11" aldım HB'den 5300TLye. Güzel alet ama işlemcisi biraz dandik, gerçi oyunla işim olmadığı için pek sorun değil bana Çinden de kılıf ve kalem söyledim gelmesini bekliyorum, bizim piyasada pek yok uygunu. Kasım 4, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 gbox sorun çıkarıyormuş huaweide benim de bi ara kafamda vardı matepad almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar