yammy_sm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Herkese selam! Yeni oyunlar arıyorum. Tür fark etmez, yeter ki eğlenceli ve sürükleyici olsun. Uzun zamandır aynı oyunları oynuyorum, biraz taze bir deneyim arıyorum. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 new world Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 https://store.steampowered.com/app/1578160/Bots_Are_Stupid/ 1 1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 mario with coding ne yaw? lemmings bildigin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2024 dasaaa, 23.09.2024 14:17 tarihinde dedi ki: mario with coding ne yaw? lemmings bildigin yok ya lemmingste davranislari standartti cevreyi değiştirip yol aldiriyodun, bunda su kadar sola git sonra zipla vb karakter davranisini degisitiryosundur. bakmadim ama taminimce. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.