VazgectimSenden Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2024 (düzenlendi) Çok yakın bir arkadaşım her İstanbul'a gittiğinde ya uçağın kanadını çeker ya başka bir şey yapar İstanbul'a gittiğini mutlaka bildirir. Bugün kendisini arayarak onun için bir şarkı yazabileceğimi her İstanbul'a gittiğinde şarkıyı paylaşmasını böylece bu sorununun ortadan kalkacağı bilgisini verdim ve ortaya Yalnızım ve Müsaitim çıktı Şarkı tamamen mizahi amaçlı yapılmıştır. En azından artık İstanbul'a giderken işi kolaylaştı Yalnızım yine burada İstanbul'da Uzaklarda kayboldum hiç kimsem yok Martı sesleri yankılanır kulaklarımda Yalnız kaldım ben İstanbul'da Yalnızım İstanbul'dayım müsaitim Bu şehirde tek başımayım hüzünlüyüm Keşke arasa biri gel dese veya yanıma gelse Denizin sesi karışır hayallerime Gözlerim dolar yalnızlığım aklıma geldikçe Bir başıma kaldım bu koca şehirde Ara artık yoksa durmam bu şehirde Temmuz 24, 2024 VazgectimSenden tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar