Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Dün erken erişime açıldı, bir başlığı hakediyor kanımca. https://store.steampowered.com/app/1857090/Norland/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 (düzenlendi) ben açacaktım da kaynamış. manor lords'daki texti koyayım, nasıl bi oyun diye merak eden varsa bakabilir Spoiler rimworld gibi craft ve building ağırlıklı değil, daha çok orta çağ'da karakter ilişkileri ve politika odaklı. karakter statlari, trait'leri ve istekleri zaten baya sims gibi. ama genel kontrol benzer onun dışında, yine story generator. bunun demosunu, sonra da bir kaç alpha oynadım, bunda erken erişimde tüketme olayı yaşamadım. tekrar gelsin tekrar oynayayım diye bakıyorum. birinde mesela kardeşimde şıpsevdi trait'i vardı, bütün amele işleri ona veriyodum tüm köyü o çekip çeviriyodu, ben de bilim kasıp yeni şeyler açmaya kasıyodum. bi gün komşu lordun kızı ziyarete geldi, anında aşık etti kendine sonra da aklına girip isyan ettirdi. zaten bana özeniyodu çok altınım var diye orda koptu olaylar, kan gölü oldu onun destekçileriyle benimkiler birbirine girince. isyanı bastırdım ama kardeşimi sürgün etmek zorunda kaldım. birinde esir olarak satın aldığım, geceleri odama aldığım, bir süre sonra da aşık olup evlendiğim ve soylu ünvanı verdiğim bi kadın vardı, benden hamile oldu bana varis verecekti. yine komşu lordlardan biri ziyarete gelmiş politika kasıyoduk. herif dangoz çıktı içip içip kendini kaybetti, benim hamile kadınla tartışıp dövmeye başladı. araya giren guard'lardan birini öldürdü, kadının da kemiklerini kırıp dağıttı, kadın çocuğu düşürdü. politika kasıcam diyip huyuna gitmeye çalıştığım herifi tutsak etmek zorunda kaldım. sonra o bölgeyle düşman olduk savaşmak zorunda kaldık falan. birinde çok dinsiz bi toplum olduk priest iyice çıldırdı tüm yobazları toplayıp isyan çıkarttı bi ayinden sonra. isyanı bastırdım, priest'e dokunmak istemiyodum kliseden ordu çağıracak diye. ama priest de her gece birine çakıyodu öyle bi tip. yine benden nefret etmeye devam ediyodu, tekrar isyan çıkartacak korkusuyla bi gece uykuda öldüreyim diye suikast planladım, fail oldu. ertesi gün haçlı seferi gibi klisenin dev orduları geldi dümdüz etti bütün köyü, yaktı yıktı. böyle acayip eğlenceli olaylar dönerken işte manor lords gibi köyünde takılmaca, building bina ordu mech kasıp seferlere falan da çıkabildiğin, yeni topraklar aldığın bişey. manor lords'un şu anki halini alt küme gibi kapsıyor yani. publisher da aynı bu arada hooded horse. biraz arayüz değişikliği falan yapmışlar. daha versiyon 0.39 daha çok yolu var ama şu anki içeriği oyalamaya yeter gayet. Temmuz 19, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar