sardalya Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 hata dil surcmesi herkes yapar da mudahaleye ragmen olan kibre bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Bu fenevlilerin hepsi böyle en başta da zegna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Zeka seviyesi falanla alakası yok. Şampiyon olamadan başkanlıktan gitme ihtimali yüksek olduğu için kafayı sıyırmış durumda. Eminim ailesi ve yakınları da baskı yapıyodur bırak bu işleri aileni rezil ediyosun diye. İyice kafası gitmiş belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 binde 45'ten yuzde 4.5a cikartmak guzel talep abi. neden karsi cikiyorsunuz ki anlamadim. ben olsam karsi tarafta, "abi bak yuzde 4.5 kurtarmiyor ama en son 4.1 yapabilirim" diye kabul ederdim aninda. SAK diye arttirirdim binde 45'ten yuzde 4.1e! sonra bi daha sak diye arttirirdim yuzde 4.3'e bak bakalim nasil sasiriyorlar! 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar