Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD GPU ve Wattman şüphesi?


Shadow

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, ben sarı siteden AMD ekran kartı aldım ve 7-8 oyunda denedim, az bir coilwhine dışında birşey göremedim sadece kumlu kumlu geldi bazı görüntüler o da sanırım çözünürlükten, zira bu kart rx6750xt ve benim ekran 27inç-1080p-144hz.
Acaba bikaç gün sonra Wattman yermiyim, bunu şimdi onay vermeden anlamanın bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hata gosterimini amd yapinca tum failure lar ekran karti ile ilgili zannediyor insanlar sonra da "amd driverlari kotu" vs diye orda burda yaziyorlar. Lakin wattman driver icindeki bi modul ve oncelikli olarak ram (vram degil ram), cpu, oc, fastboot, SAM, gibi seylerin stabilitesiyle direkt olarak ilgili. Bu hatayi aliyor olman kartin problemli oldugunu gostermez (sistem stabilitesi problemi olabilir, memtest den baslayarak diger stabilite kontrolleri yapilir), bu hatayi almiyor olmak da kartin problemsiz oldugunu gostermez. 

Klasik fiziksel kontrol, sicakliklarin kontrolu, isinma ve soguma profili, throttle yapip yapmadigi vs bakip kontrol edeceksin baska cok care yok. 

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...