Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 whatbox.ca kullanip ayni zamanda turksat kablonet abonesi olup whatbox serverlarina erisemeyen var mi aranizda? vpn acarsam baglanabiliyorum ancak vpn siz baglanamiyorum. Unraid serverim direk oradan veri aliyor, benim acimdan onemli bir seedbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 kadin.ca bi soru olacak belki de "whatbox.ca nedir kuzum?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 whatbox, seedbox hizmetleri satan bir saglayici ben de whatbox kullanıyorum ama connectionda bir problem yok, tek sıkıntı fiyati biraz tuzlu verdigi storage a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 dasaaa, 09.01.2024 14:30 tarihinde dedi ki: kadin.ca bi soru olacak belki de "whatbox.ca nedir kuzum?" seedbox galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 (düzenlendi) cabiria, 09.01.2024 14:57 tarihinde dedi ki: whatbox, seedbox hizmetleri satan bir saglayici ben de whatbox kullanıyorum ama connectionda bir problem yok, tek sıkıntı fiyati biraz tuzlu verdigi storage a göre benim disimda kablonet kullanicisi 3 kisi daha buldum ayni sorunu yasayan. yaklasik 1 saat once kendi kendine duzeldi hepimizde. ya dns ya routing sorunu idi herhalde. nerdeyse 12-13 saat erisemeyince endiselendim. Ocak 9, 2024 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2024 al bunlari al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar