df Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Aracı sattığım için iyi durumdaki kış lastikleri boşa çıktı. Ölçüleri uyan birisi olursa uyguna bırakacağım. 4 tanesi piyasada en uygun 10k şu an ben 3k ya bırakacağım. 2021 üretim. İki sene 3 er ay taktırdım. En fazla 10k km fln yapmıştır. Hiç yaması yok. O fiyatlara lastikçiye bırakacağıma buradan birisine yarar belki. İstanbul kısıklıda lastiktürk te saklanıyor. Vakti gelince gidip taktırabilirsiniz hemen teslim almanız şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 cok iyi lastik, iyi fiyat. rahat 2 sezon cikartir sezon basina da 1,5k fiyata denk gelir. sifir alsan lastigi sezon basina 2,5k+ reverse balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Yanak 65 olsa kaçırmazdım güzel lastik güzel fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 donanımhaber olsak ilandan 5 dk sonra evinden almışlardı, tekrar satışa bile çıkmıştı sgsdfbh 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 standart tavsiye edilen ölçüleri 215 50 17 olan araç için düşünsem olur mu, gurular bilgi verse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 olur hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 (düzenlendi) Şehir nedir? /istanbul yazıyormuş ilk başta idrak edemedim Ağustos 11, 2023 Luriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Archangel_, 11.08.2023 10:09 tarihinde dedi ki: standart tavsiye edilen ölçüleri 215 50 17 olan araç için düşünsem olur mu, gurular bilgi verse ya https://tiresize.com/comparison/ su tarz calculatorlar kullanip hesaplatabilirsin. ama en basit haliyle diametre +-2% ye kadar kabul farkli ebat/jant arasi degisiklikler lakin track 5% arttirirken, yanagi 5% inceltiyorsun. kislik teker isteyeceginin tam tersi bu durum. senin aracin icin ben almazdim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 (düzenlendi) geçen sene pinti anıma denk geldi ve patronun "lan ben e kasada kullanıyorum, mis gibi işte, al geç" gazıyla aldığım, 6-7k km de petlaslar var ama pek tat vermemişti. ondan bi acaba dedim ama neyse kalsın böyle bu sene de Ağustos 11, 2023 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 petlas kis lastigi degil direkt kar lastigi. karda gittigi surece sasirtici derecede iyi, karda degilken de sasirtici derecede kotu. e kasaya takmak da buyuk vizyonsuzluk olmus, selamlarimi iletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 karda contiyi falan geçip birinci geldiği, diğer tüm kulvarlarda nal topladığı video vardı, onu bile bile aldım sen düşün adsfasdg 2 sene aynısını yumuşatarak söyledim, 3.sene ben de aldım en azından benimki e kasa değil diye avunayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 (düzenlendi) Kharon, 11.08.2023 15:50 tarihinde dedi ki: https://tiresize.com/comparison/ su tarz calculatorlar kullanip hesaplatabilirsin. ama en basit haliyle diametre +-2% ye kadar kabul farkli ebat/jant arasi degisiklikler lakin track 5% arttirirken, yanagi 5% inceltiyorsun. kislik teker isteyeceginin tam tersi bu durum. senin aracin icin ben almazdim. kral burda lastik 225 den 215 e düşüyor kar lastiğinde incelmesi daha iyi, yanak da 45 den 50 ye çıkıyor o da kar lastiği için daha iyi, tam ters mi hesapladın acaba edit. pardon ben ters algılamışım Ağustos 11, 2023 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar