Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 https://i.hizliresim.com/dlv8ckm.jpg Bu bitkinin adı nedir nasıl budanır bilgisi olan var mı? Çok güzel gözüküyor ama yaprakları hep yere değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 alttaki yaprakları sıyırarak palmiye gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 ama yeşil gövdeli ise göremiyorum budamana gerek yok tahta gövdeli ise buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Yaprak yoğunluğundan tek gövde mi var onu bile çözemedim. 15 yıldır öylece duran güzelim bitkiyi budayayım derken öldürmekten korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 (düzenlendi) yahu yere sarkan yaprakları kaldırıp alttaki en eski yaprakları keseceksin işte, bir sürü app var çiçeğin fotosunu çekiyorsun sana cinsini ve nasıl bakım yapılacağını söylüyor, cinsini bu şekilde çok kolay bir şekilde tespit ettikten sonra youtube diye bi site var oradan da yardım alabilirsin Temmuz 20, 2023 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Duygucuk, 20.07.2023 10:44 tarihinde dedi ki: Yaprak yoğunluğundan tek gövde mi var onu bile çözemedim. 15 yıldır öylece duran güzelim bitkiyi budayayım derken öldürmekten korkuyorum. hiç bişey olmaz ya tam mevsimi bitkilerin büyümesi için hepsi uyanık kış olsa belki de ölü yaprakları dediği gibi fistanın al geç ama budama bence böyle güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Budama kolay da bahçeye toprak lazim, ezilmis kel olmus cicegin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Bahçe işleri bende çok stres yapıyor. Komple beton dökesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 O bitkinin pek budanmaya ihtiyacı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2023 "hamburger saglikli cunku icinde et var" diyen elemana benzedigi icin budanabilir belki 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar