Mustapha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Ben çinko-karbon bir türküm , maalesef çok bayılarak takip ettiğim bir oyunu bile alacak parayı biriktiremiyorum . Bende yardım çağrısında bulunmak istedim , acaba bana oynamam için ödünç verebileceğiniz star citizen hesabınız var mı , ortaklaşa kullanabiliriz hatta tanışırız arkadaş oluruz gerçekten iyi birisiyim . İyi bir dost olacağıma inanıyorum yani . Neyse uzatmaya da gerek yok gibi , son ihtimal olarak alabilmek için bu zamana kadar şu anlık 350 lira biriktirebildim tosla kartımda , eğer karşılığında bir ücret bekliyorsanız ve bu meblağ yeterliyse size bu şekilde de ödeyebilirim size . Neyse iyi günler herkese . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Lityum iyon bir kardeşin olarak bu oyunu unutmanı tavsiye ediyorum. Bu oyun adam olmaz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar