Shadow Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2023 Crucial Ballistix 8 GB x2 CL16 3200MHz RAM'larim var, bunlarla aynı özellikte 2x8GB daha almak istiyorum 2. el olarak. Verdiğim resimdeki RAM'lerden sağdaki benim, soldaki ise alacağım RAM'lerden biri. Acaba benim RAM daha mı hızlı? Takınca eşitlenecekleri için hızları düşer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Uyumsuz çalışıp arada restart bile attirtabilirler, uyumsuz ram konusu çok nalet bişey. En basitinden part number kısımlarının aynı olmasi gerekli, ki senin ramlerin frekanslar bile aynı değil. Alman gereken ram seri numarasına göre şu alttaki https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Desktop-Gaming-BL8G32C16U4B/dp/B084GRZPP6 Ama nerde nasıl bulursun bilemem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 en temizi seninkini de satıp 4*8 ya da destekliyorsa 2*16 set almak. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 sahibindenden buldum (8gbx2 )aynılarını kit şeklinde, onu aldım sağolun cevaplar için... 4x8gb oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar