ony1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu Ücretsiz Hostingi sağlayan Siteyi Bilen Var Mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bende fifa 2005 te frikik ten gol atamıyorum.. banada bi yardımcı olun bari[signature][hline] ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 www.yonlendir.com[signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kardes ordan hazırlanmıyo yaa nasıl olucak.. site nasıl hazırlanılacak oradan alan adı aldım ama nasıl hazırlanılacağını bilmiyorum yardım edermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ftp Den Ayarlarsın. Tabi Ftp Veriyorsa. Yalnız Konunun Yeri Yanlış..[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arama Herseye Derman Patide Aradim Bu Cikdi :)[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kardeş pati yanlış yere açmışsın ama olsun bidahakine daha dikkatli olur inşallah :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 olsun biz yinede yardimci olalim bi pati gibi bildiklerimizi bilmeyenlere aktaralimda :) gerisi sorun deil.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yonlendir.com sadece bir domain verir size dosyaları koymak için yer vermez dosyaları koymak için; www.brinkster.com www.web1000.com bu tarz bi yerden beleş webhost alabilirsin asıl dosyalarını buradan aldığın yere koyacaksın sonra yonlendir.com'dan aldığın domaini buraya yönlendirceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saral Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya ille tr.tc olması sartmı eger sart degilse bide www.freeservers.com u dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Peki tmm hatalıyım buraya yazmamam gerekirdi ama bişi daha sorayım o kadar konu açmışız artık :D Ya Ben Şimdi dediğiniz gibi yaptım mynetten ücretsiz site açtım onu ona ypnlerdirdim ama bu siteye server clientimi nasıl koyucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 client'i hosta at zipli ise www.isminiz.com/client.zip seklinde[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreaMYs- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi adam size anlatamamıski olayı abicim git www.geocities.com a gir ordan al bi ucretsız host oraya at sıtenı ok. Yonlendır comdan da bi domain sallarsın oke. Hade kolay gele.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eheh diyoruz hep aramaya inanamak rulz.... neyse www.yonlendir.com da olmasi lazim tekrar dene[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yı,ukarda arkadaş benim açtığım bir topiğe link vermiş.. oradan bir acc alıp hiç ftp ile uğraşmadan sitenin kendi scriptleri ile upload edebilirsin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar