ony1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bu Ücretsiz Hostingi sağlayan Siteyi Bilen Var Mı??
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bende fifa 2005 te frikik ten gol atamıyorum.. banada bi yardımcı olun bari[signature][hline] ------ Nixdorf ------ Pozitiff
Patonojen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 www.yonlendir.com[signature][hline]2x Ph || 8x SkillCap || 7/24 Action || Defineler || Mini Questler || Raidler || Turnuvalar.... www.sindarin.gen.tr
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kardes ordan hazırlanmıyo yaa nasıl olucak.. site nasıl hazırlanılacak oradan alan adı aldım ama nasıl hazırlanılacağını bilmiyorum yardım edermisin
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ftp Den Ayarlarsın. Tabi Ftp Veriyorsa. Yalnız Konunun Yeri Yanlış..[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >>
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arama Herseye Derman Patide Aradim Bu Cikdi :)[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Kardeş pati yanlış yere açmışsın ama olsun bidahakine daha dikkatli olur inşallah :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b]KO Ares Server - Orc Priest [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u]
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 olsun biz yinede yardimci olalim bi pati gibi bildiklerimizi bilmeyenlere aktaralimda :) gerisi sorun deil.[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
taz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yonlendir.com sadece bir domain verir size dosyaları koymak için yer vermez dosyaları koymak için; www.brinkster.com www.web1000.com bu tarz bi yerden beleş webhost alabilirsin asıl dosyalarını buradan aldığın yere koyacaksın sonra yonlendir.com'dan aldığın domaini buraya yönlendirceksin
saral Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya ille tr.tc olması sartmı eger sart degilse bide www.freeservers.com u dene
ony1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Peki tmm hatalıyım buraya yazmamam gerekirdi ama bişi daha sorayım o kadar konu açmışız artık :D Ya Ben Şimdi dediğiniz gibi yaptım mynetten ücretsiz site açtım onu ona ypnlerdirdim ama bu siteye server clientimi nasıl koyucam :D
Neron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 client'i hosta at zipli ise www.isminiz.com/client.zip seklinde[signature][hline]Kurtlar Vadisin'de iz sürmek hem kahramanlık hemde ölümüne yalnızlıktır!. Member of AAL'05
DreaMYs- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Abi adam size anlatamamıski olayı abicim git www.geocities.com a gir ordan al bi ucretsız host oraya at sıtenı ok. Yonlendır comdan da bi domain sallarsın oke. Hade kolay gele.[signature][hline]
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eheh diyoruz hep aramaya inanamak rulz.... neyse www.yonlendir.com da olmasi lazim tekrar dene[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yı,ukarda arkadaş benim açtığım bir topiğe link vermiş.. oradan bir acc alıp hiç ftp ile uğraşmadan sitenin kendi scriptleri ile upload edebilirsin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar