Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.isminiz.gen.tr.tc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kardes ordan hazırlanmıyo yaa nasıl olucak..
site nasıl hazırlanılacak oradan alan adı aldım ama nasıl hazırlanılacağını bilmiyorum yardım edermisin
Mesaj tarihi:
olsun biz yinede yardimci olalim bi pati gibi bildiklerimizi bilmeyenlere aktaralimda :) gerisi sorun deil.[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Mesaj tarihi:
yonlendir.com sadece bir domain verir size
dosyaları koymak için yer vermez
dosyaları koymak için;
www.brinkster.com
www.web1000.com
bu tarz bi yerden beleş webhost alabilirsin
asıl dosyalarını buradan aldığın yere koyacaksın
sonra yonlendir.com'dan aldığın domaini buraya yönlendirceksin
Mesaj tarihi:
Peki tmm hatalıyım buraya yazmamam gerekirdi ama bişi daha sorayım o kadar konu açmışız artık :D
Ya Ben Şimdi dediğiniz gibi yaptım mynetten ücretsiz site açtım onu ona ypnlerdirdim ama bu siteye server clientimi nasıl koyucam :D
Mesaj tarihi:
Abi adam size anlatamamıski olayı abicim git www.geocities.com a gir ordan al bi ucretsız host oraya at sıtenı ok. Yonlendır comdan da bi domain sallarsın oke. Hade kolay gele.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
eheh diyoruz hep aramaya inanamak rulz.... neyse www.yonlendir.com da olmasi lazim tekrar dene[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
  • Yeni Oluştur...