xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 laptopta tek bir hdmi çıkışı var. 1 ya da 2 tane daha bağlamam gerekiyor aslında ama teknik olarak bir sıkıntı yaratacaksa hiç bulaşmicam. youtube'takilere göre ikinci bir çıkış daha olabiliyor ama problem olup olmicağıyla alakalı tek bi kelime bulamadım
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 sikinti olmaz piyasadaki dandik donusturuculeri alma da hani driveri tanimayan icinden kucuk cd cikan urunlerden bahsediyorum. uzerinde displaychip olanlar var biraz daha tuzlu onlardan al usb 3.0'dan dp veya hdmi alirsin.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2023 yani daha çok markaya göre seçim yapmak daha mantıklı eyw moruque.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 böyle cihazlarda ne kadar pahalı alabilirsen o kadar iyi
yusema Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 geçenlerde banada gerekti.alttaki cihaz işimi çözdü.(laptop usb-c'den şarj oluyor) ne kadar kaliteli pek bi bilgim yok :d Fakat windows sürekli tanımlanamayan cihaz uyarısı veriyor bilgin olsun.(o bildirimleri engellemek zorunda kaldım) https://www.hepsiburada.com/belkin-usb-c-den-hdmi-adaptor-sarj-4k-uhd-videolari-destekler-bagli-cihazlar-icin-60-w-a-kadar-gecis-gucu-macbook-pro-hdmi-adaptor-p-HBV00000ZGGC9?magaza=Nethouse
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 ben de özellikle Belkin'e bakıyordum çok iyi oldu hem de 3.1 girişli olması daha iyi olacak. tskler
yusema Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 derken , 3-4 aydır çalışan alet bugün update sonrası çalışmamaya başladı
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2023 nasıl bi cünupum arkadaş ya dhsvsgs
Öne çıkan mesajlar