Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Desteklerinizi bekliyoruz.


maidbox

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba. Kickstarter benzeri bir yapıya sahip olan, Indiegogo isimli sayfada bir kampanya başlattık. Ürünümüz, en basit haliyle; portatif bir telefon ve tablet tutacağıdır. Bize destek vermek isterseniz aşağıdaki adresten Indiegogo üzerinde bulunan kampanya sayfamıza gidebilirsiniz. Maddi destek sağlayamasanız bile (ülkemizin ekonomik durumu malum) kampanya adresini başka kişilere ileterek daha fazla insana ulaşmamıza yardımcı olabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederim.

 

Kampanya sayfası için tıklayın

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alttaki kutunun tasarımı tamamen değiştirmenizi tavsiye ediyorum, baya komple. $80k gibi bir hedef varsa $300-$500'a tasarlatılabilir. ürünün albenisi olması günümüzde işlevin bile önünde neredeyse.

bir de ekstra bir yörüngede daha dönmesi işlevini arttırır (saat yönü diyelim). Hem telefonu dik takmayı da sağlar (zira görüşmeler ve short videolar dik oluyor), hem de açılı döndürüp yatarak izlemeye imkan kılar.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası destek yazısını yazmadan evvel bazı endişelerim vardı. En büyük endişem de çok sert bir tepki ile karşılaşmaktı. :) Bu kadar güzel yapıcı eleştiriler ile geri dönüş alacağımı tahmin bile edemezdim. Öncelikle tek tek teşekkür ediyorum. 80$ K olması, ne yazık ki kalıp fiyatlarının ve devre kartlarının maliyetinin yüksek olması. Öncelikle iki farklı model düşünüyoruz. Birisi basit model, kampanyadaki prototip olan, bir diğeri ise yüksek model. Yüksek modelde yazılımsal destek ile lazer projeksiyon özelliği de kazandırmak istiyoruz. Basit modelin prototipinde kusurlar var haklısınız. Platformun kendisinden ve malzeme kalitesinden itibaren yeni modeller ve kavramlar üzerinde çalışıyoruz. Örnek o USB port girişini ve Type-c gibi girişleri arkaya almaya düşünüyoruz. Kabloların tutamaç iskeletinin içinden geçmesi ise güzel bir fikir, bunu değerlendireceğiz kesinlikle. Üst modelde zaten kablosuz şarj düşünüyoruz. Platformun estetiği için tekrardan kusura bakmayın. Prototip yapmak zorundaydık. Yoksa insanlara şöyle bir şey yapacağız dediğimizde pek kimse hayal edemedi. :) En azından görsel olarak bir fikir oluşturması gerekliliğinden bu ortaya çıktı. Tutamaç iskeleti platforma takılıp, çıkarılabiliyor. Uç kısım geçirmeli, yani dikey boylamda da tutabiliyorsunuz telefonu. Tablet için ise uç aparat ayrı. Örnek bunu da tek bir takım ile halletmek istiyoruz. Son olarak tutamaç IKEA ürünü değil, kendimiz yaptık ama referans almadık dersek yalan olur :) Yeniden ilginiz ve yapıcı dönüşleriniz için teşekkür ederim. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...