Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 (düzenlendi) Spoiler The Walking Dead final yaparken AMC'nin yeni bombası. PILOT bölüm reviewları çok iyi, bir kaç bölüm içinde herkes izliyor olur belki de... my headsup // Yine AMC'den Hell on Wheels veya The Son tarzı, spagetti western. Mart 28, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 letterboxli cam quality trailer. amc pazarlama departmani yine formda. breaking bad parasini gida/insaat sirketlerine, benzin istasyonlarina gomuyorlardir diye hayal ediyorum buranin yoneticilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 amc genelde koymyor trailer, kendi sitesinden izlemen lazım embed olmuyor diye youtube koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 sene kac hatirlamiyorum breaking bad'in trailerini amc'nin sitesinden izlemistim. guzel bir sitesi vardi. sonra da daha amc sitesine girmedim sanirim. bugun amc+ uyesi olsam yine aranacagim yer youtube. yeni bir sov kesfedecek olsam onu da oradan kesfederim cogu insan gibi. dandini fear the walking dead'in yeni sezonunun traileri var mesela yine ayni kanalda. ikisi arasinda bariz bir fark var. bu adamlarin is yapisi bir acayip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 2 bolum izledim, bayik degil iyi, adamlarin ve kiyafetlerin kirlilik orani doneme uygun ama Hell on Wheels'un yerini doldurmaz gibi geldi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 hell on wheels kadar kötüyse izlemeyelim asdaf. Zenci dramı çekilmiyor artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar