Harvey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 bu arada maxrollun buildları baya kötü onun yerine korede uzun zamandır oynayan yayıncıların buildlarına bakmanızı tavsiye ederim. benim önerdiğim kanon whelps j0eitv var. bu arkadaşlar her birinde 4-5 farklı classın buildi var illaki oynadığınız class bu üçünden birinde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 @Harvey bir ay önce şu elemanı izlemiştim. Longbow / dagger buildi: https://questlog.gg/throne-and-liberty/en/character-builder/FocusedWeaponOfTheElite sen de LB/ D oynuyosun bi bak istersen. benim gs 2300 küsür ama bütün itemler mor ve beni baya götüreceğini düşündüğüm bütün seti tamamladım. guide bakarak. herşeyi 9 yapsam bile gs düşük kalacak gibi. skilleri arttırmam lazım. guild olmayınca çoğu etkinlikten geri kalıyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 (düzenlendi) whelpsi biliyorum. new world pvp videoları baya iyiydi. bi bakayım tam düşündüğüm gibi. benim build niye mele evasiona odaklanmamış derken whelpsin tek tank buildi mele evasion üzerine ^^ Kasım 24, 2024 marksman tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 aynen deityvengy reisi biliyorum onu yazmayı unutmuşum. benim gearlar joietv nin buildinin biraz oynanmış hali. small scale skill buildim deityvengy'den large scale skill buildim joietv'den pve bossing skill buildim ise freshy'den kaynak bakarken birden fazla kaynağa bakmak daha iyi oluyor direkt copy paste yapmak yerine kendine göre yapıyosun. https://questlog.gg/throne-and-liberty/en/character-builder şurda hemen ekranda kanon,joie ve whelps var. alttan yayıncıyı seçip sonra üstten all ' u global yapınca buildleri çıkıyor adamların. veya youtube kanallarına bakılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 (düzenlendi) @marksmanbu arada gear score u asıl arttıran olay trait levelları ve skill levelları, itemin mor veya +9 olması çok fark yaratmıyor. full traitli mavi item boş mordan daha iyi. ilk mavi itemların traitini fulleyip öyle mora geçmen lazım. full traitli mavi itemı mora geçirirken 1300 civarı blessing ekliyor. o da fail stack gibi bişey. daha kolay levelliyorsun mor itemın traitini. mesela mor itema hit chance ekleyeceksin diyelim. mor bi hit chance koyarsan %100 geçiyor mavi koyarsan %10 ihtimalle geçiyor. burada blessingi kullanıyorsun o %10 ihtimali arttırmak için. daha ucuza trait levellemiş oluyorsun maviyi kullanınca. guild işini de özelden atayım gel adriana'daki guilde. Kasım 24, 2024 Harvey tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 (düzenlendi) mavilerin traitini fullemedim. bütün itemler mor. bu olaydan haberim yoktu peki mor full traitli itemi başka bi iteme transfer edersek nasıl oluyor? Kasım 24, 2024 marksman tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2024 pog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar