egzts Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Dreampop’un daha gitarlısı gibi bir tür. Efektli pedalları olan gitarlarla icra edildiğinden, gitaristler sürekli ayaklarına bakarak çalıyorlar. O yüzden böyle isimlendirilmiş. Slowdive öncüsü olarak kabul edilir. Sonbahar-kış aylarındaki kasvete çok iyi gidiyor bu müzik türü. Dinleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 var. ama en popilerini dinledim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2022 Var. 2017'nin sonlarindan beri en cok dinledigim tur dreampop/shoegaze ikilisi. Ilginctir Slowdive ve Ride'a cok isinamadim ben de bi turlu, daha cok Wild Nothing, DIIV, Airiel ve Hoops dinledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 benim ise en sevdiklerim slowdive, m83 ve dream pop'a kayan tarzıyla cocteau twins. my bloody valentine ise çokça dinlememe rağmen noisy bulurum. uzun süre dinlemeye kalkınca kafa götürmüyor artık (swh). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2022 sanirim safkan shoegaze degiller belki de o yuzden seviyorum: autolux, charmparticles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 shoegaze yi esnaf lokantasinda dinlicen moruq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar