eregorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Selamlar. Opera kullanıyorum. Garip bir sorunum var. Popuplar falan çıkmıyor. Görseller yüklenip gidiyor. Örnek: Bu şekil olan sayfa Saniyesinde bu şekle bürünüyor spoiler'lar ise hiç açılmıyor... Windows 11 kullanıyorum. Antivirus olarak Bitdefender var. Bitdefender'ı kapadım yine aynı sorum. Chrome'da denedim yine aynı sorun. Opera içinde de AdBlock kullanıyorum ama onu da kapadım, yine aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 cookieleri temizledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 cache ve cookieleri sizldim ama cık banamısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 yok mu buna bi çaresi olan. deli ediyor beni. steam web sayfasında dolaşırken bile resimleri açmıyor. önce açıyor sonra siyah veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Dns'i kontrol ettiniz mi? Operada varsa gömülü vpn ya da kurduğunuz adblocker vs varsa onlarda da sıkıntı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Sorun urban VPN'miş. saklamışım bi de vpn'i, sonra unutmuşum. neyse sildim şimdi. sorunlar düzeldi.eyws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar