xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 (düzenlendi) Sıkıntı şu Chrome ve ya Safari'de Karşıya yüklenecek Dosyaları Seç penceresini açtığımda fareyle hiç bir işlem yapamıyorum. Ancak bir dosyayı masaüstünden sürükleyerek yükleyebiliyorum bir sayfaya. yani şu gördüğünüz penceredeki hiç bir yere tıklanabiliyor. Monterey'i yükledikten sonra oldu böyle saçma bir sıkıntı. nedir bu işin çözümü ? edit: başka pencerelerdede denedim evet buralardada hiç bir şeye tıklayamıyorum. Kasım 10, 2021 xwhiplashx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 ilginçmiş baya, windowu resize edince geçici olarak düzeliyormuş sanırım. montereyin bugfix updateleri varsa onları da yapmak lazım. bir de cleanmymac vs tarzı uyglar açıksa tek tek kapstıp denemek lazımmış incelediğime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 bugfix baktım yok herhalde. yok hiç öyle uygulamalar benim makinede hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2021 Monterey'e geçiş yaparken bir sakatlık oldu herhalde. Herhangi bir güncelleme yok. Yeniden kurulum yapınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar