SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Arkadaslar ben sımdı bulundugum serverdakı stasa ıtem koyup yıne aynı serverda baska character acıp o ıtemı alabılırmıyım ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Onun yerine itemi diğer chara mail at.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ok gormustum bası sehırlerde maıl box var saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben Tailor olan karekterimden çanta yapıp diger karekterime mesaj attım.Aynı gün içinde mesaj geçikmeli geldi ve çantaları almak içib birine 2gp diğerine 5gp ödemem gerekti.Biraz saçma değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 c.o.b göndermişsindir, yani ulaştığında para al şeklinde göndermişsinir yanlışlıkla[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 gp nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Gp= Gold Piece=Altın para demek Teşekkür ederim daha dikkatli olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Oh ıcım rahatladı demek gec gıdıyormus, birde ben ulastıgında para al dıye yolladım :( son olarak send to kısmına karakterın ısmını yazıyoruz heralde dımı bı yanlıslık olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 mail'le sadece mesaj ya da sadece para yollarsanız anında gider. ama item yollarsanız 1 saat gecikme olur.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar