Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Anakart: Asus Maximus Hero VII SSD: Samsung 970 EVO 500 GB SSD, NVMe M.2 2 senedir sorunsuz kullanıyordum, 2 gün önce açılmadı bios ekranına düştü sonra windows bulunamıyor falan dedi, bios ayarlarını resetledim media tool ile windowsu tamir etmeyi falan denedim sonra farkettimki m2 ssd gözükmüyor hiç biyerde. Diğer HDD'lerde sıkıntı yok. Sıkıntı anakartta mıdır ssd'de midir sizce? ssd'de sıkıntı varsa nasıl kontrol edebilirim? öyle m2 takabileceğim ekstra bi pc falan yok. aygıtı aparatı vs var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 benzer bir sorunu ben de yaşamıştım 1-2 sene önce, çözüm bütün diğer diskleri söküp, en son m2'yi tak çıkar yaparak bios resetlemek gibi birşeydi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 sadece m2'yi tak çıkar yaptım. 2 ssd 1 hdd 1 cd rom var. bios update yapacağım. bunu da deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Problemi çözdüm fakat başka bir probleme evrildi. bios ayarları default'a döndüğü için m2 ssd'i gözükmüyormuş. Bios'ta onboard ayarlarında PCIEX4_3 ayarını M2 moduna ayarladım problemim düzeldi. Şimdiki problemim, ne zaman kasadan elektriği kessem bios ayarları sıfırlanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 bios pili yerinden çıkmıştır veya bitmiştir, değiştir (noob) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 evet bios pili sipariş verdim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 asdfgh inş başka bir şeyden değildir, hiç bios jumperıyla oynadın mı? eğer yerine düzgün takmadıysan veya hiç takmadıysan her açılıştı oto resetliyor olabilir bios ayarlarını bir de bazı bioslard ayarlarda read-only ye çevirme gibi bir şey vardı, ama sanmıyorum bunu yaptığını. ya pil ya da jumperdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 yok ya hiç birşeye dokunmadım. zaten anlamıyorum niye kurcalayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 anakartın kullanma klavuzuna baksaydın sata ve m2 ssd/hdd'leri takarken, m2 hangi sata portunu kullanıyo, oraya diğer ssd/hdd takma, belki böyle bişeyden dolayı yapmış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 pc açılmadığı durumlarda bios jumperının konumunu değiştirerek resetliyosun çünkü biosu biosa girmeden öyle yapmadıysan her açılışta resetlenmesinin nedeni pildir %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 bios pilini değiştirdim hiç bir problemim kalmadı. Daha önce başıma gelmediği için bios pili diye birşeyin olduğunu bile bilmiyordum. bi de bitiyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 (düzenlendi) aferin sana mobo açık değilken pc saatinin vs nasıl çalışmaya devam ettiğini sanıyodun, kasadaki tozlarla mı asdf Eylül 27, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar