osman2626 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 https://cgpeers.to/ üye olamıyorum. kayıt başlar diye yaklaşık 2 aydır , hergün girip bakıyorum ama yok. üyeliği olan var mı , davetiye verebilir mi yada ekstradan üyelik verebilir mi ? İşim bu benim. O yüzden çok lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 irc'lerine girip, derdini anlatırsan, davetiye alma şansın olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 nft unlu olunca arka sokaklarda deli gibi content yagmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Server: irc.cgpersia.com Port: 6667 SSL-Port: +6697 Channel: #cg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 aradigin sey kayip kilic degilse bana ozelden yaz sana torlayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 uzun süredir invitation'lar kapalı. Aradığın özel bişi varsa bana da özelden yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar