Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Halihazırda instax mini 9 var, şirketten hediye mini 11 geldi. Set değil tek kamera var, ben en ucuz 600e gördüm nette sıfırını. fatura falan gelmedi şirket hediyesi olduğu için ama bir araştırırım faturayı. garantisi var mı yok mu hiç bir fikrim yok o yüzden, açmadım kutuyu. patiye ilan açıyorum sadece. helalinden 450ye veririm. Ice-white rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 ihtiyac olmadan alinasi makineler kategorisinde 1. sirada sdf pm atiyorum. /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 bunun foto kağıtlarıda çok pahalı değildi sanki ? İstanbuldamısın alayım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2021 Kharon'a sattım ben bunu ya yazmamışız topiğe hatta 1 saat önce kargoya gittim 9'da açılıyormuş sistem birazdan bir daha gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2021 şit hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar