Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ally ve Horde Muhabbet müebbet olayı

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ally ler ile hordeler party yapamaz raid yapamaz bölede olması iyi ama bari arkadas lıstemıze ekleyebılseydık hadi oda olmadı kanal açtıgımızda kanalda konusabılseydık oda olmuor..Hiç bişeyde ingame konuşma imkanımız yokmu rp serverlarında anlarımda pvp serverlarında falan neden böle anlam veremedim..[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

İki tarafta da aynı addon yüklüyse çalışıyor o.Bi ara wow-addon sitesine bakarken görmüştüm,ilgimi çekmişti benim de.Karşı taraf ve bizim önce bir süre kullanmamız gerekiyor,daha sonra iki tarafta da addon varsa konuşmalar normal gözüküyor.

En azından açıklamasında böyle yazıyordu addon'un :)[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired
WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 18 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
kore betada 4 ally beni sıkıstırdıgında emote larla baya bi konusmustum adamlarla euh ama sonunda sıkılıp bi linç söz konusu oldu o ayrı :)

nası yaptın onu omen?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

ehe bence pvp ve rp serverlarinin yaninda ingame her turlu cirkinligin acik oldugu bi pp serveri olmali :P

2 factionda char acabilme, her irkta her class i secebilme, pvp tag olmamasi, 'soulbound' olayinin bulunmamasi falan gibi ..[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 18 Şubat 2005 09:12 tarihinde demiş ki:
ehe bence pvp ve rp serverlarinin yaninda ingame her turlu cirkinligin acik oldugu bi pp serveri olmali :P

2 factionda char acabilme, her irkta her class i secebilme, pvp tag olmamasi, 'soulbound' olayinin bulunmamasi falan gibi ..

Komplo teorileri kurmaya başlamışsın NWN cisin ya :-p[signature][hline]SenariouS
The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World
Sosyal ağlarda paylaş

Blizz bırakın ally ile hordenin parti yapmasını yanyana avlanmasını bile istemiyor aradaki kinin sürekli kalmasını ve sürekli bi savas hali istiyor oyunun heyacanın kaçmaması için bencede gayet güzel bu ortam :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+
Bogachan Human Warrior lvl 10+
Burning Legion
http://www.anatoliansunrise.net
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşmanın tek bir yolu var, o da leet language. Çünkü rakamlar aynen geçiyor karşı tarafa.

Autoleet diye bir program var, o yazdıklarınızı direk leet e çeviriyor, mesela E yi 3 yapiyor, A yi 4 yapiyor gibi.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...