n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşlar ally ler ile hordeler party yapamaz raid yapamaz bölede olması iyi ama bari arkadas lıstemıze ekleyebılseydık hadi oda olmadı kanal açtıgımızda kanalda konusabılseydık oda olmuor..Hiç bişeyde ingame konuşma imkanımız yokmu rp serverlarında anlarımda pvp serverlarında falan neden böle anlam veremedim..[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Çünkü oyunun ruhuna aykırı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 onun icin translator diye bir addon vardı galiba.ama tam olarak çalışıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Rp de olsun pve dede olsun pvp de olmasın bari aykırı bılıoz orasını ne bılım yanı ben horde arkımla takılmak ıstıom konusmak ıstıorum en azından kanal acıp konusabılelım ama o bıle olmuor[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bu oyunun adı Knight Online yada Utima Online deil ya belkide ondandır ^^[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kore betada 4 ally beni sıkıstırdıgında emote larla baya bi konusmustum adamlarla euh ama sonunda sıkılıp bi linç söz konusu oldu o ayrı :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Tam olarak bilmiyorum ama bir yerden language skill i öğreniliyomuş galiba.[signature][hline]Our time will come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Add-on mu ? Interface e konulan bısey bole bıseye ımkan verırmı mantıklımı ? Yoksa 3rd tool mu ? Ortak dil bilmek gıbı bısey olabılır[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 İki tarafta da aynı addon yüklüyse çalışıyor o.Bi ara wow-addon sitesine bakarken görmüştüm,ilgimi çekmişti benim de.Karşı taraf ve bizim önce bir süre kullanmamız gerekiyor,daha sonra iki tarafta da addon varsa konuşmalar normal gözüküyor. En azından açıklamasında böyle yazıyordu addon'un :)[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche ------------------- SWG - Queljin Jinaz (Eclipse) - Retired WoW - Quel'jin - Troll/Hunter - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Peki mukankaan arkadasın dedıgı ortak dil bilme olayı nedir bende bole bısey duydum dil ogrenılebılıomus zaten ogrenılmese skıllste cıkmaz barları die düşünüyorum ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 PvP server'larinda asil olmamasi lazim. kimsenin kufrunu, yakarisini cekemem, kimse cekemez...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: OmeN, 18 Şubat 2005 00:18 tarihinde demiş ki: kore betada 4 ally beni sıkıstırdıgında emote larla baya bi konusmustum adamlarla euh ama sonunda sıkılıp bi linç söz konusu oldu o ayrı :) nası yaptın onu omen?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bence Pvp serverı demek tamamen Rp dışı olmamalı.Zaten değilde,sadece oyuncularn bireysel rol yapmaları istenmiyor.Ama ruh rp ile yaşıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ehe bence pvp ve rp serverlarinin yaninda ingame her turlu cirkinligin acik oldugu bi pp serveri olmali :P 2 factionda char acabilme, her irkta her class i secebilme, pvp tag olmamasi, 'soulbound' olayinin bulunmamasi falan gibi ..[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yanlış oyunu oynuyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: Dralnu, 18 Şubat 2005 09:12 tarihinde demiş ki: ehe bence pvp ve rp serverlarinin yaninda ingame her turlu cirkinligin acik oldugu bi pp serveri olmali :P 2 factionda char acabilme, her irkta her class i secebilme, pvp tag olmamasi, 'soulbound' olayinin bulunmamasi falan gibi .. Komplo teorileri kurmaya başlamışsın NWN cisin ya :-p[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 eheh her title a inanma sen bosver :P komplo teorisi degil de, pp ayri bi ihtiyac; lvl almadan uyuyamiosun falan haha[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Blizz bırakın ally ile hordenin parti yapmasını yanyana avlanmasını bile istemiyor aradaki kinin sürekli kalmasını ve sürekli bi savas hali istiyor oyunun heyacanın kaçmaması için bencede gayet güzel bu ortam :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+ Bogachan Human Warrior lvl 10+ Burning Legion http://www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 O addon u kullandığınızda account banlandığını biliyorsunuz deil mi :)[signature][hline]WoW-EU Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuşmanın tek bir yolu var, o da leet language. Çünkü rakamlar aynen geçiyor karşı tarafa. Autoleet diye bir program var, o yazdıklarınızı direk leet e çeviriyor, mesela E yi 3 yapiyor, A yi 4 yapiyor gibi.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Programlarla ısım olmaz skıllerde dil kısmında ek dil öğrenme varmı acep[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Sötlediğim gibi var diye duydum ama nerden öğrenildiğini bilmiyorum[signature][hline]Our time will come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bende duymuştum sen dıyınce demekkı var bole bısey bı bakınayım bılen varsada yazarsa ıyı olur herkeze teşekkürler[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Darkshore da elf zone da language trainer gormustum tam olarak hatırlamıyorum ama olması lazım biri oyunda bakarsa belki ordadır :) Blacksmith ın ordaydı..[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 arkadaşlar, /me komutuyla emote yapabilirsiniz. "/me hükmeder" yazarsam, "Archon hükmeder" gözükür. böylelikle konuşma da olur yani. "/me naber" tarzı.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar