Gigabyte Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Hem Hackintosh için hem de arada oyun takılayım diye topladığım masaüstünü iş nedeniyle mobilize olmam gerektiği için değiştirmeyi planlıyorum. Muhtemelen yine MacBook Pro ya dönmek durumunda kalacağımdan ötürü bir fiyat almak istedim. Build hackintosh compatible olduğu için her şey Native olarak tanınıyor yani kur çalıştır modu... Build Anakart : Msi Mag z390m mortar Cpu : i7 9700F Ram : 16 gb 2666 mhz ram (apple sistemleri 2666 kullandığı için özellikle samsung seçildi) HDD : 512 gb nvme ssd + 1tb 7200 rpm Pcle : Fenvi T919 1750mbps wifi+ bluetooth Gpu : Msi RX 580 Armor 8gb OC Kasa : Thermaltake View Snow 51 Beyaz Psu : Thermaltake 600w 80+ Smart Firewire : Texas chipset fw 400-800 Fiyat açısından sizlerin görüşleri önemli. Yönlendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 sahibindeni, donanımhaber ikinci eli vs. açıyorsun, parçaları bulup ne kadara sattıklarını tek tek yazıp topluyorsun. price check böyle yapılır, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 2. el donanımı kur yüzünden sıfırı fiyatına yazdıklarından ötürü o yolu izlemedim kabahat etmişim paparayı yedik bir de Mesela ekran kartı şimdi mining yapılmış kart fiyatlarıyla bunları bir tutamam doğal olarak. Fiyat belirlemede Pati ahalisine güvendiğim için sordum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 kabaca baktım 5-6k eder gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Fistan'ı ciddiye alma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 lütfen alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar