Harvey Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 (düzenlendi) Askere gitmeden önce almıştım umduğum gibi olmadı askerlik öncesi iade ile de uğraşamadım boş evde kenarda bekledi kullanılmadı ihtiyaçtan satıyorum. Jelatini üstünde sadece ayakları montajlamıştım. Şişli/Beyoğlu civarında iseniz gelip alabilirsiniz onun dışında kargolayabilirim. Boyutları: 120x60 250TL Ekim 22, 2020 HarveyQuinn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 of biz bunu balkonda bıraktık yağmur yemiş pert oldu gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Day 42 hala Camasir makinesini ariyorum fotolarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 SATILDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar