paramecium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Selam, PCI-E x16 bir slot'a PCI-E x1, x4 veya x8 takılabiliyor. Benim anakart aşağıdaki gibi: En sağdaki PCI-E x1 slotta Asus Xonar mevcut. Sonraki PCI-E x16 3.0'da GPU var ve diğer x1 slotu öldürüyor haliyle. Ben Wifi adaptörünü X16 2.0 slotuna taksam GPU performansında sıkıntı olur mu? GPU da aman aman bir şey değil; HD7550 midir nedir. Daha da ölmesin yeterli benim için :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 wifi adaptoru cok ısınıyorsa belki gpu sıcaklıgını artırır onun haricinde gpu performansına nasıl etki edebilir bilmiyorum. sıkıntı olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Hic bir problem olmaz, ayni performansla calismaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Selam, Teşekkürler ikinize de Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar