riglous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 cpu sogutmada problem oldugunu anladim. Tasinma sirasinda sarsintidan problem olusmus olabilir. bilgisayari calistirdigimda sogutmanin isigi yaniyor ama sogutmuyor. cpu'nun isisi zaten threshold'u gecmeden kapatiyorum ya da kendi kapandi zaten bir iki defa. ne yapmak gerek, bilen var mi? yeni mi alacagiz illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 hemen ısınıyorsa blok temas etmiyordur çıkarıp yeniden tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 aynen ya blok temasi yoktur, ya da devridaim yapmiyordur. Diger uzak ihtimal ikisinde de problem yoktur, fakat radyator tikanmistir yeteri kadar isi dagitamiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Cikarip yeniden taktim, degismedi. Radyator tikandiysa bunu acmanin bir yolu var mi yoksa yenisini mi almak lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2020 (düzenlendi) hiç soğutmasa bile içerideki sıvının ısınması zaman alır, hemen dakikasına ısınıyorsa temas etmiyordur yada sıvısına birşeyler olmuştur. ne kadar sürede kapanıyor alet? soğutmanın ışığı yanıyor ama fanları dönmüyor mu? birine yaptırdıysan aynı adam sköüp tekrar toparlar. aio ise markasını modelini yaz. kaç yıldır çalışıyor alet? Temmuz 19, 2020 LethE tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Cok oldu alali. tr'de almistim, simdi yurtdisindayim. Baktirmam pek mumkun degil. Fan calisiyor. baya sogutmaya calisip da sogutamiyor gibi. Cok hizli isiniyor, hic yokmus gibi. Dedigin gibi temas etmiyordur diyip soktum, sonra tekrar taktim. O zaman da aynisi oldu. Simdi macun geldi; duzgun sekilde tekrar sokup takmayi deneyecegim. Acaba sivisini degistirmek cozum olur mu diye dusunuyorum... Ama tekrar tekrar fail etmek de hevesini kiriyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2020 sıvı sistemi hava yapmış olabilir diye bir şey vardı sanırım o sebeple devirdaim düzgün olmuyor olabilir sistemdeki havayı cekmen egerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar