roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 3G/4G desteği var diyor ancak ben yalnızca 3G çalıştırabildim (21Mbps olan standardı destekliyor) Turkcell logolu ancak kayıtlarına göre simlock yok, lakin ben denemedim. Artı olarak kart okuyucu fonksiyonu da var. 70 TL'ye bırakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Huawei E353 3G UMTS HSPA+ HSDPA 21Mbps USB Surf Stick zaten 21 mbps modem. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-turkcell-vinn-3g-modem-e353-huawei-796399354/detay 60 adet elinde varmış 50 TL den satıyor. Elinizdeki cihaz hakkında biraz araştırma yapsanız diyorum. O cihazı satamazsınız. Kıytırıktan eski sony z1 telefon ile 4,5G de 42 Mpbs ile internetim var bunu ancak toplu SMS programı kullananlar alır. Onlarda bu fiyata almazlar. Üzerinde simlock var onunla ilgili bir kaç site var ama siz en iyisi deneyip kendiniz görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 kaliteli balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Fofffff. İki üç hafta önce Letgo'dan 70 liraya aldım. 50'ye düşerim çok sorun değil. 50 liralık şeyin tüm detayını araştıracak vaktim yok maalesef. Simlock olmadığını da direkt modem konfiği içerisinden gördüm. (Mod değiştirip Putty ile bağlanıp AT^ kodları gönderiyorsun, orada yazıyor) Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar