Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 İyimidir kötümüdür, tamam sahibi için iyi rahat ediyorsun cinsel delilikleriyle uğraşmıyorsun vs. Hayvan açısından nedir. Veterinere soruyorsun getir hemen yapalım diyor haliyle, konulara da baktım pek tatmin edici cevaplar yok. Köpek besleyip bunu yapanlar varsa fikirlerini öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 "evde iki adet köpeğin vardır, bunlar çiftleşip yavruları olur ve sen sonra o yavrulara bakarsın. Çok rahat ederler" şemasını yapabilirsen, kısırlaştırma. Tek köpektir, cinsel açlığını doyursun diye sokak köpekleriyle çiftleştireceksen kısırlaştır. Hayvan sokaktan hastalık kapabilir. Kısırlaştır. Tek köpektir ama bildiğin birisinin köpeği ile çiftleştireceksindir. Yavruları olunca, içinizden biri %90 satacak onları. Yazıktır. Kısırlaştır. Dişi köpeğin vardır. Sahte gebelik yaşayabilir. Kısırlaştır. Kendi veterinerim olan "Empati Akademi"yi tavsiye ediyorum. Arayıp, bir uzmanla görüşebilirsin. Kendi köpeğimiz ile ilgili kısırlaştırma sorusunu sorduğumuzda, çok güzel cevaplar aldık veterinerimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2020 Kışırlaştırmak daha mantıklı gibi hep oraya varıyor olay, sonuç olarak hadım edecez hayvanı kötü bir olay gibi de geliyor. Bi emin olamadım.. Veteriner yakınmış bana bakayım ona bir. Teşekkür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar