Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Selam, yine bir kararsızlıkla karşınızdayım. Yeni bir sistem toplamam lazım, taşıması kolay, taşıdığımda kırılmayacak tarzda bir alet toplamayı düşünüyorum. En önemli soru anakart ve kasa uyumu. Kasayı Cerberus olarak düşünüyorum, bunun taşıma zımbırtsını takınca . Dusunulen parcalar : -r9 3950x yada 3900x? - 2 x 1tb sabrent rocket (ya da samsung evo plus) nvme - 2tb ssd - *Ekran kartı : 2070 vs 5700xt ??? - *Anakart : ASUS ROG Crosshair VIII Impact, X570, Mini-DTX(yok ebesinin 350£) ya da ASRock AM4/X570M (180£) - *Soğtucu : tavsiye ettiğiniz bir air cooler? (arabada sallanırken water daha cok dmg verir gibime geldiğinden baştan vazgectım) - *psu: seçemedim - ram: anakart asus olursa -> CORSAIR VENGEANCE LPX 64GB (2 x 32GB) DDR4 3200 C16 -ram: anakart asrock olursa herhangi bir 4 x 16GB C16 KASA : Burda dananın kuyrugu kopuyor, yoğun kullanımda sıcaklıktan sıyırtmayacak, tasimasi kolay ve saglam. bulabildiğim en mantıklısı cerberus gözüküyor. Cerberus -> https://www.sliger.com/products/cases/cerberus/ Anakart desteği = Support for MicroATX, Mini-DTX, and Mini-ITX * : tam emin olamadiklarim
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2020 cerberus x e gecersem anakart ve ram soru işaretleri kalkıyor ama alet büyüyüp ağırlaşıyor.
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Lian li 150wx de karar kildim. bunun acaba paneli aluminium olani daha mi hafif ve iyi olur camliya gore anakarti asus mini ftx olandan aldim, m2 leri istedigim an sokme olayi aslinda tam istedigim seymis
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 mini dtx deki so-dimm interface ile 2 tane m2 bağlanıyor. m2 leri istediğim gibi taşıyabiliyorum yanımda filan inanılmaz bir rahatlıkmış bu. aleti kuramadım ama halen. water blocklu 2080 almam gerekicek gibi gözüküyor yoksa aşşağıya radyatörler sığmıyor.
Öne çıkan mesajlar