monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Selamlar, Geçen hafta depoyu fullemiştim, dün öğlene kadar 1 birimlik bir düşüş olmuştu. Otoparka parkedip 10 dakika sonra geldim. Arabayı çalıştırdığımda depo yarım gösteriyordu, gittim benzin kapağına baktım öyle darbe kırık gibi bir durum olmamış. Arabayı bi 60-70 km sürdükten sonra baktım değişen bir durum yok ve azalmaya o noktadan devam ediyor. Normalde 1 depoyla ayı geçirirdim yani öyle km yapmışlık bir durumum da yok ki zaten yeni fullemiştim. Şamandıra arızalanmış gibi yorumlar buldum internette ama bir de buraya sorayım dedim. İyi Haftasonları
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 2018 Dacia Duster. Marka modelle alakası olacağını düşünmemiştim ondan yazmadım
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 anlık bi durum olabilir, sensör ile hafıza arasında günlük km yi sıfırla öyle dene, bazı araçların şamandırası çok hassas oluyor, yakıt fullerken tık sesi gelince pompacı zorlamasın. biraz takip etmekte fayda var diye düşünüyorum
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 bi daha doldur bak kaç litre kaç km yapmışsın anlaşılır
Öne çıkan mesajlar