Malthaell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Merhabalar; Triglavian Cat isminde bir youtube kanalım var, önceden siyahmonolit'ti ismi. EVE Online hakkında çoğunlukla eğitim videoları çekiyorum. Özellikle yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olurum. https://www.youtube.com/channel/UCe1fvX2AAVhGhJSIRr1nFFw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Selamlar Malthaell Eline saglik, güzel duruyor videolarin Biraz daha seyrettikten sonra fikirlerimi paylasabilirim. Insallah hak ettigin ilgiyi görebilirsin. Eger birseye ihtiyacin olursa elimden geleni yaparim. Kolay gelsin o7 saygilar Capt.Logar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malthaell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 8 saat önce, Captain Logar dedi ki: Selamlar Malthaell Eline saglik, güzel duruyor videolarin Biraz daha seyrettikten sonra fikirlerimi paylasabilirim. Insallah hak ettigin ilgiyi görebilirsin. Eger birseye ihtiyacin olursa elimden geleni yaparim. Kolay gelsin o7 saygilar Capt.Logar Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tapsin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Güzel beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar