ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 başlamış ama konusunu açmamışız galiba. wd oynuyorum bu sezon. icy veins'deki top buildi (dartlı fetişli build) yaptım falan ama çok dayanıksızım ya. t16 da tek yiyorum hep. hayvani dmg yapıyorum o ayrı ama survive edemiyorum. oynayan var mı wd bu sezon? ps'den oynuyorum bu arada varsa başka oynayan ekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 demon hunter ne kadar op olmuş ya genel olarak. multishot buildi 2m dmg 400m toughness trilyon vura vura geziyorsun. witch doctor oynarken kanser oluyordum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2019 Ps de oynayan varsa ekleselim. 100+ gr yapiyorum. Her turlu boost falan yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar